KAYSERİSPOR'DA YENİ SEZON ÖNCESİ HOCA BELİRSİZLİĞİ!

KAYSERİSPOR'DA YENİ SEZON ÖNCESİ HOCA BELİRSİZLİĞİ!


Ligi tamamladıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan şehrin takımı Kayserispor'da hocanın kim olacağı merak konusu!

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayarak büyük bir başarı elde eden Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrılmıştı. Akabinde hoca arayışlarını sürdüren Kayserispor genç teknik adam Ömer Erdoğan ile anlaşma sağlamıştı.

 

Erdoğan ile anlaşma sonucunda iş imzaya kalmış ve hocanın Kayseri'ye gelmesi bekleniyordu. Ancak anlaşmanın duyurulmasının ardından ne Kayserispor'dan, ne Ömer Erdoğan'dan ses soluk çıkmadı.

 

Herkes imzaların atılmasını ve hazırlıkların başlamasını beklerken bir anda maddi sıkıntılardan dolayı anlaşmanın iptal olduğu bilgisiyle sessizlik bozuldu.

 

Teknik direktör Ömer Erdoğan yaptığı açıklamada transfer tahtasının kapalı olduğundan ötürü Başkan Berna Gözbaşı ile yaptığı görüşme neticesinde anlaşmanın tarafınca kabul edilemeyeceğini söyledi.

 

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı'ndan ise yalnızca Dünyada değil ülkemizde de maddi zorluklar yaşanıyor diyerek, kurulu kadromuza heyecan verici bir hoca getirerek hazırlıklarımıza başlayacağız şeklinde açıklama geldi.

 

Kayseri kamuoyu ve Kayserili futbolseverler'in tek merak konusu hocanın kim olacağı... Peki ya sizce, bizce kim olmalı?

 

Takımın başına gelen hoca illa ki transfer isteyecek, para isteyecek! Zannetmiyorum ki bunları istemeyen bir hoca olmasın... Tek dileğimiz Kayseri'ye yakışır, imajı yüksek ve başarılı bir teknik adamın takımın başına geçmesi ve başarılar elde etmesi...

 

Bu sezon Başkan Berna Gözbaşı ile yönetimin büyük uğraşları ve başarıları ile Kupa Finali oynayan Kayserispor'umuzun nice finaller oynaması, kupaların sahibi olması...

Google+ WhatsApp