KAYSO'dan 'boydak holding'e destek açıklaması

Adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Boydak ve Boydak Holding CEO’su Sayın Memduh Boydak‘ın tutuklanmış olmalarını üzüntüyle karşıladık.

Sayın Hacı Boydak ve Sayın Memduh Boydak Odamız üyesi olan çok sayıda sanayi kuruluşunda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadırlar. Girişimcilikleri ve hayırseverliklerinin yanı sıra sağladıkları on binlerce kişilik istihdamla Kayseri’ye olduğu kadar Türkiye ekonomisine de çok değerli katkıları olan  Boydak Holding Yöneticilerinin, son derece güvendiğimiz Türk Adalet mekanizmasının hızlı bir şekilde  işleyişi ile tutukluluk hallerinin kısa sürede sona ereceğini ümit ediyoruz.

Kayseri Sanayi Odası olarak şimdiye kadar tüm üyelerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu olarak temsil etmekte olduğumuz camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda aramıza döneceklerine olan inancımızı belirtmek istiyoruz.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.

Google+ WhatsApp