KIRSALA HİZMETTE BÜYÜKŞEHİR İMZASI

KIRSALA HİZMETTE BÜYÜKŞEHİR İMZASI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ihtiyaçları bir bir tespit ederek vatandaşlara hizmet üretmeyi sürdürüyor. 50 milyon TL yatırıma ulaşan hizmetler kapsamında Sarıoğlan’daki üç mahalleye halı saha, sosyal tesis, oyun gurubu ve açık hava fitness alanı kazandırıldı. Başkan Büyükkılıç, “Halka hizmet yolunda durmadan ilerliyoruz” dedi.

Sarıoğlan ilçesi Alamettin Mahallesi'ne sosyal tesis, Tatılı Mahallesi'ne halı saha ve Çiftlik Mahallesi'ne oyun grubu ile açık hava fitness alanı sunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, farklı ilçe ve mahallelere yatırım yapmayı sürdürüyor.

KIRSAL YATIRIMLARI 50 MİLYON LİRAYI BULDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, altyapı, sosyal hizmetler gibi klasik belediyecilik ile gönül belediyeciliğin de gereklerini yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yol, cami, sosyal tesis, çocuk oyun parkları, halı saha, köprü, fırın, mezarlık ve duvar yapımı gibi hizmetlere bugüne kadar 50 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiğini, halka hizmet yolunda durmadan ilerlediklerini söyledi.

Google+ WhatsApp