Ko-mek Arasta Parkı Renklendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Arasta Park Alışveriş Merkezinde Ebru ve Kat´ı kursu öğrencilerinin yapmış olduğu eserlerle sergi açtı. KO-MEK Kursiyerlerinin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Arasta Park Alışveriş Merkezinde Ebru ve Kat´ı kursu öğrencilerinin yapmış olduğu eserlerle sergi açtı. KO-MEK Kursiyerlerinin birbirinden güzel eserleriyle açılan sergiye ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.
Eğitim dönemine tanıtım stantlarıyla giren KO-MEK, Kocaeli´nin dört bir yanında açtığı sergilerle vatandaşı meslek ve sanat eğitimine olan ilgisini artırmaya devam ediyor. Arasta Park´ta açılan Ebru ve Kat´ı Sergisi büyük ilgi toplamasının yanında ziyaretçilere ebru yapma imkanı sunarak onların yeteneklerini keşfetmelerine de imkan sağlıyor.
KO-MEK´ in Ebru ve Kat´ı Sergisi ziyaretçilere sunduğu uygulama fırsatıyla birlikte birbirinden güzel eserlerle yer aldığı sergi Arasta Park 3.katta 26 Ekim tarihine kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.
(İÇ)

24.10.2014 11:18:20 TSI

Google+ WhatsApp