Kocasinan ekipleri de, Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor

Kocasinan ekipleri de, Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası tüm Türkiye seferber oldu. Kayseri’den de belediyeler afet bölgelerine gidip arama kurtarma çalışmalarına katılıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş’ta çalışmalara destek verdiklerini söyledi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana illerinde yıkıma sebep oldu. Bu illerde de arama kurtarma çalışması devam ediyor. Kayseri’den de bölgeye birçok destek gitti. 
 
Alanda hazır bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak gece boyu arama kurtarma çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı. Çolakbayrakdar, “Kahramanmaraş, umudumuzu hiç kaybetmedik. Gece boyunca arama kurtarma çalışmalarına devam ettik. Rabbim enkaz altındaki kardeşlerimize güç, depremzede vatandaşlarımıza sabır versin” ifadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp