Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi İle Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce Anlamlı Bir Etkinlik

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi İle Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce Anlamlı Bir Etkinlik

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ile Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisince, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda ortaklaşa bir etkinlik düzenlenerek kamuoyuna mesajlar verildiğini bildirdi.
Tiyatro salonunda gerçekleştirilen programa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehit aileleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu. İşaret dili kursiyerleri ile birlikte Çanakkale Destanı şiiri seslendirildi. Çocuk Meclisi tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan Çanakkale tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Böylesine anlamlı bir program yaptıkları için emniyet teşkilatı ve Çocuk Meclisi’ne teşekkür ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “ Şehitlerimiz vurulduklarında değil, unutulduklarında ölürlermiş. Onun için unutmayacağız. ‘Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber sana ağuşunu açmış duruyor Hz.Peygamber’ diye müjdelenen bir varlıktır şehidimiz. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu vatanın sizlere emanet edilmesinin kolay olmadığını, her karışında binlerce şehidimizin kanı olduğunu unutmayacaksınız. Bu şuur içerisinde yetişecek, geleceğimize sahip çıkacaksınız. Vatanımıza, bayrağımıza, devletimize ve milletimize sahip çıkacaksınız. Gerek askeri erkana gerekse emniyet gücü kardeşlerimize dua edeceksiniz. Onlar var ki sizler varsınız, bizler varız. Minnet duyuyor, dua ediyoruz. Bu duygu ve düşünceleri asla göz ardı etmeyeceksiniz. Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, yaptığı etkinliklerle herkesin dillerine destan olmasından dolayı sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. İyi ki varsınız.”dedi.
Melikgazi Belediye Meclis Üyesi terör gazisi Yılmaz Üçkan’da “Çocuk Meclisi’ne teşekkür ediyorum. Minik yürekler yarınlarımızı garanti altına almak için şimdiden fedakarlık gösteriyor. Alınlarından öpüyorum. Görüyoruz ki sizler vatana nasıl sahip çıkılacağını çok iyi bir şekilde anlamışsınız. Hepinizi tebrik ediyorum.”dedi. Program, Çocuk Meclisi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çanakkale resim sergisinin gezilmesi ile sona erdi.


 

Google+ WhatsApp