MELİKGAZİ’DE KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA EKİPLERİ HAZIR KITA

MELİKGAZİ’DE KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA EKİPLERİ HAZIR KITA

Yurdun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışının Kayseri’de de etkili olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak yoğun kar ve buzlanmaya karşın her zaman hazır olduklarını söyledi.

Kar yağışının ulaşımı da olumsuz etkileyeceğini ancak Melikgazi ekiplerinin hazır kıta olarak görevlerinin başında beklediğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, özellikle Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi, Battalgazi, Tavlusun, Turan, Erciyes ve Hisarcık yolunda greyder ile tuz serpme araçları bulundururken, tuzlama ekipleri de hazır olduğunu kaydetti.
Karla mücadele ekiplerinin özellikle belediye otobüs güzergâhları ile eğimli yollarda hem temizleme hem de buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasına hazır olduğunu bildiren Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi ilçesinde kış şartlarında ulaşımın güvenli ve seri olması amacı ile önceden planlama yapıldı. Belediyenin kamyon, greyder araçlarından hariç araç kiralama ile hizmetin daha seri ve verimli olması için çalışıyoruz. Yeni alınan kar kürüme ile tuz serpme araçları en küçük sokaklarda dahi çalışma yapıyor.“ dedi.
Başkan Dr. Palancıoğlu, sürücüleri buzlanmaya karşı uyarıda da bulunmayı da ihmal etmedi ve özellikle kaldırım kenarlarına rastgele park edilen araçların kar temizleme çalışmalarına engel olduğunu sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp