MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN’DEN TOMARZA ÇIKARMASI

MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN’DEN TOMARZA ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, memleketi Tomarza’yı ziyaret etti. Demirezen yönetimiyle birlikte ilk olarak Tomarza Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Davut Şahin’i ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Demirezen burada yaptığı açıklamada “Mahalli idareler seçimlerine az bir süre kala Cumhur İttifakı Tomarza Belediye Başkan Adayı Davut Şahin Başkan’a destek için buradayız. Başkanımız 5 yıllık başarılı bir sürecin ardından, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle yeniden aday gösterildi. Desteğimiz diğer ilçelerde olduğu gibi burada da Cumhur İttifakımızın adayınadır. Tomarza’da tüm ülkücülerin ve MHP’nin adayı Davut Şahin’dir. Geçen dönemlerde birbirleriyle mücadele ederken bugün kol kola dolaşanlar ilçemize hizmet için değil, kendi menfaatleri için ve koltuk sevdaları için bir aradadır. Bir yanda memlekete hizmet için güç birliği yapan Cumhur İttifakı, diğer yandaysa menfaat için bir araya gelenler var. Değerli Tomarzalı kardeşlerimin de bu gerçeğin farkında olmalarını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Tomarzalılardan Başkan Şahin için destek isteyen İl Başkanı Demirezen, “Hiçbir spekülasyona meydan vermeden tüm hemşerilerimden olanca güçleriyle ve helal oylarıyla adayımız Davut Şahin Başkan’ı, Büyükşehir’de de Memduh Büyükkılıç Başkan’ı desteklemelerini istirham ediyorum. Türkiye Yüzyılı diyerek çıktığımız yolda Türk mührünü Cumhur İttifakı’na verilecek oylarla vuracağız. Tüm hemşerilerimin de başka siyasi odaklarda macera aramayacağına inanıyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm Tomarzalı hemşerilerimden Pazar günü yapılacak seçimlerde Davut Başkan’ı desteklemelerini bekliyorum.” dedi.

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sandıktan zaferle ayrılacaklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Demirezen ardından MHP İlçe Teşkilatı ve mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Google+ WhatsApp