MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci:

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci:

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci:

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci oyunu kullandı.
Şükrü Malaz İlköğretim Okulu’nda eşiyle birlikte oy kullanan Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçimin Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını belirterek “Türkiye’nin bütün sıkıntılarını çözecek olan tek siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi. “7 Haziran Türkiye’de bilindiği üzere yeni bir yol miladı olarak önümüze çıktı” diyen Hasan Ali Kilci sözlerine şöyle devam etti; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 7 Haziranda beklentilerimizin ve çabalarımızın karşılığını alamamıştık. Ama her şeye rağmen Türkiye kötü bir vaziyette yönetiliyordu. Her şeye rağmen sayın genel başkanımız olmak üzere tüm teşkilatlarımız Kayseri İl Teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız bütün kuruluşlarımız mutlaka 7 Hazirandan sonra Türkiye’nin sıkıntılarından kurtulması için çok fedakarlık etti.”
Koalisyon kurulmasıyla ilgili çok çaba sarf ettiklerini dile getiren Kilci, “Milliyetçi Hareket Partisi çok çaba sarf etti. Bizzat ben de bu çabaların içinde bulundum. Fakat maalesef olumsuz bir sonuç çıktı. Şuanda içinde bulunduğumuz durumu Türkiye hak etmiyor. Gerçekten bu seçime hiçbir şekilde ihtiyaç yoktu. Belki önümüzdeki iki sene sonra erken seçim gündeme gelip, yapılabilirdi. Türkiye maalesef çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Terör en üst safhaya ulaşmış, ülke kan gölüne dönmüş, Türkiye’nin ekonomisi kötü bir hale gelmiştir. Bunun üzerine tüm bu çabaların dışında bu seçimin bile ekonomik olarak Türkiye’ye 12 katrilyon zararı var. Türkiye önümüzdeki dönem itibariyle kim hükümet olursa olsun ciddi olarak sıkıntılarla karşı karşıya kalacak ama seçim döneminde Milliyetçi Hareket Partisi bütün kadrolarıyla ülkeyi yönetmek için hazır vaziyette nitelikli insan gücü vardır. Biz halkımıza güveniyoruz, iyi anlattığımızı, ifade ettiğimizi düşünüyoruz. Türkiye’nin bütün sıkıntılarını çözecek olan tek siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Biz bugün itibariyle sandıklardan iyi bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. Seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp