MİLLET BAHÇESİNİN İSMİ 100. YIL CUMHURİYET MİLLET BAHÇESİ OLSUN

MİLLET BAHÇESİNİN İSMİ 100. YIL CUMHURİYET MİLLET BAHÇESİ OLSUN

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 29 Ekim’de Kayseri’de açılacak millet bahçesinin isminin 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi olması için çağrı yaptı.

Kayseri’de yapımı tamamlanan millet bahçesinin açılışı bu hafta gerçekleştirilecek. 1 milyon 260 bin metrekare alana yapılan ve 300 milyon TL’ye yakın maliyeti olan millet bahçesinin açılışı öncesinde CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç bir çağrıda bulundu.

Genç, açılacak Millet Bahçesi’nin adının 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi olarak değiştirilmesini önerdi.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Genç, Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını ifade ederken şöyle konuştu:

“Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir onurla büyük bir gururla kutluyoruz. Ve bu hafta sonu hepinizin bildiği gibi Kayseri’de bir millet bahçesi açılışı gerçekleştirilecek. Ben buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kayseri’nin siyasetçilerine, kamu görevlilerine, valilik makamına… Gelin bu millet bahçesinin adını 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi koyalım. Hem geçmişimize saygımızı gösterelim hem de geleceğimize güzel bir miras bırakalım. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Google+ WhatsApp