Milletvekili Ersoy’dan Kılıçdaroğlu’na cevap

Milletvekili Ersoy’dan Kılıçdaroğlu’na cevap

Pınarbaşı’nda Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçime itiraz etmesine ve seçim gecesinde yaşanan gerginliklere yönelik açıklamalarda bulunan CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, 1 ret ve 6 kabul oyu sonucunda seçimlerin iptal edilmesinin ardından MHP Kayseri Milletvekili Ersoy’dan karşı yanıt geldi. Milletvekili Ersoy, yaptığı paylaşımda “Sayın Kılıçdaroğlu yanlış yönlendirmeler ile yine boşa düştünüz.Ben size genel başkanlık yapmış birisi olarak sizin üslubunuzla cevap vermeyeceğim. Ama şunu bilin ki beni de sizi de tüm Türkiye artık daha iyi tanıyor. Sevdamız Pınarbaşı” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pınarbaşı’nda yaşanan seçim gerginliğine ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a yönelik “Kazanılan seçimi mafyavari yöntemlerle gasp etmeye çalışan, bir hakime ben milletvekiliyim diyerek, tehditler ve küfürler savuran, hatta darp etmeye kalkan milletvekili, bu ülkedeki yozlaşmanın en acı örneği olarak karşımıza çıkmıştır” ifadelerini kullanmıştı. Milletvekili Baki Ersoy; Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’nun 1 ret, 6 kabul oyuyla seçimi iptal etmesinin ardından CHP’li Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
Milletvekili Baki Ersoy’un sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamış olduğu paylaşımda “Sayın Kılıçdaroğlu yanlış yönlendirmeler ile yine boşa düştünüz.Ben size genel başkanlık yapmış birisi olarak sizin üslubunuzla cevap vermeyeceğim. Ama şunu bilin ki beni de sizi de tüm Türkiye artık daha iyi tanıyor. Sevdamız Pınarbaşı” ifadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp