MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı.

MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı.

“30 Ağustos, milletimizin büyük kahramanlık göstererek bizleri yok etmeye çalışan düşmana karşı birlik ve beraberlik ruhuyla göstermiş olduğu şanlı zaferin adıdır. “ Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın müjdecisi olan 30 Ağustos Zaferinin 100. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz.

Türk milletinin ordusuyla, kadın, erkek, genç, yaşlı tüm fertleriyle hep birlikte canıyla kanıyla direniş gösterdiği bir destandır. Vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen, azimle ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa, tüm dünyaya gösterdiği yerdir.

Türk milleti bu şanlı zaferle; milli birlik ve beraberlik anlayışıyla, aziz vatanımıza göz dikenlere unutulmayacak bir ders vermiş ve milletimizin gücünü tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu zaferi hediye eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bizlere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Google+ WhatsApp