Nöbete Giderken Kazada Ölen Acil Çalışanı Toprağa Verildi

Bartın´da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Acil Tıp Teknisyeni Pınar Çınar Keskin´in cenazesi, Mersin´in Silifke ilçesinde toprağa verildi. Bartın´da arkadaşlarıyla göreve giderken ge

Bartın´da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Acil Tıp Teknisyeni Pınar Çınar Keskin´in cenazesi, Mersin´in Silifke ilçesinde toprağa verildi.
Bartın´da arkadaşlarıyla göreve giderken geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden Pınar Çınar Keskin´in (20) cenazesi, Mersin´in Silifke ilçesine getirildi. 1 hafta önce nikah yaptığı Servet Keskin ile 8 Kasım´da dünyaevine girmeye hazırlanan Pınar Çınar Keskin´in ölümü, Silifke´de sevenlerini ve ailesini üzüntüye boğdu. Pınar Çınar Keskin´in cenazesi ilk olarak Silifke´de ailesinin ikamet ettiği eve getirilirken, yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Baba Ramazan Çınar, anne Cennet Çınar, ağabeyi Hikmet Çınar ve 1 hafta önce nikahlandığı Servet Keskin güçlükle ayakta dururken, yakınları tarafından teselli edildi.
Pınar Çınar Keskin´in kazadan 1 gün önce düğün için gelinliğini aldığını ailesi ile telefonda paylaştığını belirten yakını Fatma Öz, "Kızımız Pınar, 1 hafta önce Bartın Belediyesi´nde nikah kıydığı 24 yaşındaki Servet Keskin ile 8 Kasım´da Silifke´de yapacakları düğünle dünyaevine girmeyi planlıyordu. Annesi kızının çeyizlerini tamamlamıştı. Olaydan 1 gün önce Pınar annesine telefon açarak gelinliğini aldığı haberini verdi. Ailesi burada düğün hazırlıkları yapıyordu. Düğün davetiyesini bastırmak için Silifke´ye birkaç gün sonra geleceklerdi ancak kızımızın cenazesi geldi" dedi.
Pınar Çınar Keskin´in cenazesi, Silifke´nin Keşlitürkmenli Mahallesi´ndeki mezarlıkta defnedildi.
(MŞN-CC-Y)

21.10.2014 12:43:47 TSI

Google+ WhatsApp