Odakır: “Gençlerimizin arasından gelecekte şampiyonlar çıkacak”

Odakır: “Gençlerimizin arasından gelecekte şampiyonlar çıkacak”

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB Erva Spor Kulübü hakkında yaptığı açıklamalarında, “Kulübümüzde eğitim faaliyetlerimiz devam ediyor, inanıyoruz ki gençlerimizin arasından gelecekte şampiyonlar çıkacak. Böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içerisinde yer almaktan gurur duyuyoruz” dedi.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, 8 Şubat 2024’te resmen açılışı yapılan ve faaliyetlerini sürdüren KESOB Erva Spor Kulübü hakkında açıklamalar yaptı.

HIZLA HAREKETE GEÇİLDİ, KISA SÜREDE HAYATA GEÇTİ

Başkan Şeyhi Odakır, açılış programının öncesinde kulübün kurulup, binasının da son haline getirilmesinin çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirildiğine değindi. Başkan Odakır, “Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, çok sayıda sivil toplum kuruluşuna spor kulübü kurulmasına yönelik bir yaklaşım gösterdi. Biz de şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Sayın Valimizin bu yaklaşımına elbette kayıtsız kalamazdık ve bir an önce çalışmalara başladık. Çünkü Valimizin yaklaşımı, ortaya koyduğu proje, şehrimize, gençlerimize ve ülkemize olumlu katkıları olacaktı” diye konuştu.

4 BRANŞTA EĞİTİMLERE DEVAM

Kayseri Valiliği himayelerinde Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında hayata geçirilen KESOB Erva Spor Kulübü, dart, jimnastik, taekwondo ve kick boks olmak üzere 4 farklı branşta eğitimlerini sürdürüyor. Spor odaklı eğitimlerin yanında gençlere değerler eğitimi, adabı muaşeret eğitimi gibi teorik eğitimler de verilecek.

ODAK NOKTASI GENÇLER

Başkan Odakır, projenin odak noktasının gençler olmasından ayrıca mutlu olduklarına değinerek şu ifadeleri kullandı: “4 farklı branşta eğitimlerin sürdüğü kulübümüzde teorik eğitimler de verilecek. Projenin ve proje kapsamında kurulan spor kulüplerinin temel amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, aile veya çevresi ile yaşadıkları uyum sorunlarının, stresli durumlarının üstesinden gelmelerine yardımcı olmak, sosyalleşmelerini sağlamak şeklinde birkaç başlık sayılabilir. Kayseri’mizde ses getiren ve getirmeye devam edecek olan bu proje Türkiye’de de yankılanmaya devam edecek. Böyle bir sürecin içinde olmaktan gurur ve memnuniyet duyuyoruz.”

“HAYDİ GENÇLER, SPORLA HAYATINIZI RENKLENDİRİN”

Odakır, açıklamalarına şöyle devam etti: “Kulübümüzde eğitim programlarımız devam ediyor. Gençlerimizin hevesli, azimli, istekli olduklarını gözlemliyoruz. Gençlerimizin yarınlarına katkı sağlamaktan sevinç duyuyoruz. Açılış programımızda gençlerimiz söz vermişti, sözlerini tutacaklarına aralarından şampiyonlar çıkacağına inanıyoruz. Sevinçleriyle bizleri bağrına basan gençlerimizi bizler de bağrımıza basıyoruz. Bir ağabeyleri, büyükleri olarak her birinin gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum. Haydi gençler, sporla hayatınızı renklendirin. Hayat rutininize sporu da ekleyerek kendinize yatırım yapın.”

Başkan Odakır, kulübün kurulmasında emeği geçenlere, açılış törenine katılım sağlayan bütün protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkür ederek, açıklamalarını tamamladı.

Google+ WhatsApp