Oyunları Boza Boza, Senaryoları Yırta Yırta Hedeflerimize İlerleyeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’na katılarak milletvekilleri ve partililere hitaben bir konuşma yaptı.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölgemizdeki ve dünyadaki gelişmeler, önümüzdeki asrı biçimlendirecek köklü bir yeniden yapılanma sürecinde olduğumuzu gösteriyor. Türkiye, Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana belki de ilk defa, bu kritik sürece önceden yazılmış senaryolardaki rolünü kabul etmek yerine, kendi iradesini ortaya koyan bir pozisyonda girmiştir” dedi.

Pek çok görüşme, kabul ve toplantıyla dolu, yoğun bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruluşu ilan edilen AK Parti’nin, 3 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 34’lük oy oranıyla, birinci parti olarak tek başına iktidara geldiğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin kendilerine olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmadıklarını; oylarını sürekli yükselttiklerini kaydetti.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar tüm organlarında hizmet edenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ahirete irtihal etmiş olanlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır temennisinde bulundu.

 

3 Kasım seçimlerinin, ülkemizde yeni bir dönemin miladı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de artık hiçbir şeyin 3 Kasım’dan önceki gibi olmayacağını ifade ederek, “Krizlerin, koalisyonların, kavgaların, pazarlıkların, vesayetin, yoklukların dönemi olarak anılan 1990’ları Allah’ın izniyle bir daha milletimize yaşatmayacağız” dedi.

Google+ WhatsApp