Özel sporculara turnuva sonunda madalya verildi

Özel sporculara turnuva sonunda madalya verildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında farkındalık oluşturulmak amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde düzenlenen Özel Sporcuların katıldığı Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.
 
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında farkındalık oluşturulmak amacıyla, tüm tesislerde çeşitli faaliyet ve organizasyonlarla bu önemli iki günü kutluyoruz. Bizler Kayseri'de engel tanımayan kardeşlerimize tüm imkanlarımızla destek veriyor, tesislerimizin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Engelli kardeşlerimizin tüm alanlardaki imkanlarını genişleterek paralimpik dalda sporcular yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı açıklama sonrasında dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim ederek, başarı temennisinde bulundu.

Google+ WhatsApp