Özge Hanım’ın Cari Hesap isimli kitabı çıktı.

Kendinizle ve yaşadığınız hayatla hesaplaşmaya hazırlanmak için küçük bir rehber… CARİ HESAP

Cari Hesap’ın tüm satış gelirleri Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanıyor…

İnsan olmanın, yoğun duygu, eylem ve düşüncelerle yaşamanın, güzel ama bir o kadar ağır olan sorumlulukların yükünden yorgun musunuz? CARİ HESAP, bu ağır yükü hafifletmemize yardımcı olacak küçük ipuçları sunuyor. 
Özge Günaydın’ın kaleme aldığı CARİ HESAP; hayatımızda, sevdiklerimiz ve inandıklarımız için hiç düşünmeden vazgeçtiğimiz “BEN”i sevmek, değerli kılmak ve yeniden hayata bağlamak için neler yapabileceğimize ışık tutan küçük cümlelerden oluşuyor. Kitabın tüm satış geliri Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanacaktır.

CARİ HESAP;  ağlamak, yüzleşmek, affetmek,  itiraf etmek, sevmek, pişmanlık duymak gibi tamamen insani duygularımızın farkına varmaya davet ediyor… Hayatımızda ruhsal ve düşüncesel temizliğin, hayallere yer açmanın, kendi içsel derinliğimizi keşfetmenin hayatımıza katacağı artıları anlatıyor. Hep bir başkasına veya “Kader”e yüklediğimiz sorumlulukların, aslında bizim seçimlerimiz olduğunu hatırlatıyor... Ve sadece bakan değil gören bir göz, hisseden bir kalp ve gerçeği arayan bir akıl ile yola çıkmanın, bize ve çevremize yaptığı domino etkisini hissetmeye çağırıyor bizleri…

Kitabın yazarı Özge Günaydın kitabını ve adını niçin “Cari Hesap” koyduğunu şöyle anlatıyor; “Hayatta her şeyin özü matematik… Doğduğumuz andan itibaren, hayata dair her eylem ve düşünce bir matematik kuralının yansıması, hayattan aldıklarımızın verdiklerimize olan orantısı ve dengesi… Kısacası hayat, artı ve eksileriyle aslında merkezinde olduğumuz bir hesaplaşma süreci… Bugüne kadar, hayatın yoğun akışı içerisinde sorgulayamadığımız iç dünyamıza farklı bir açıdan bakabilmek için küçük öneriler sıralıyorum, uygulamak ise tamamen okuyucunun isteğine bağlı… Benim için yol gösterici olan bu küçük tüyoların, okuyucuların dünyasına ışık olmasını umut ediyorum… Kitabın geliri, geleceğimiz olan çocukların bilim, sanat alanındaki yaratıcı projelerine destek olan, yaratıcı ve evrensel bir nesil için çalışan Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanıyor. Bu anlamlı desteğe şimdiden çok teşekkür ediyorum.”

Google+ WhatsApp