Özhaseki,

Özhaseki,

Süper Lig'in 18. haftasında Hes Kablo Kayserispor'un Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından açıklama yapan Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, birkaç haftadır takımın iyi oynadığını söyledi. Özhaseki, "Bugün çok şükür iyi bir mücadele oldu. Galibiyeti hak ettik." dedi.

Galibiyet sonrası duygularını ifade eden Özhaseki, “İyi bir mücadele oldu ve mücadelenin neticesinde galip geldik. Hak ettik galibiyeti aslında. Geçen hafta da hak ettik, bu hafta da hak ettik. Takımımızın iyi oynadığını öncelerinde de görüyorduk aslında ama kimisinde hakem hatalarından kaybediyorduk. Bugün çocuklar çok istediler ve kazandık.” ifadelerini kullandı.

“Beni en çok yoran iş Kayserispor’du”

Kayserispor’un yeni teknik direktörle iyi bir yükseliş yakalamasını umut eden Özhaseki, “İnşallah bugünden sonra yeni gelecek hocayla bir ivme yakalarız. Zaten devre arası yaklaşıyor. Değerli başkanımız da hiçbir fedakârlıktan kaçmıyor. Her türlü sıkıntıyı çözüyor. Başta başkanımızı ve yönetimdeki arkadaşları sonra da oyuncularımızı tebrik ediyorum. Daha önce de birkaç kez ifade ettim. Benim buradaki uzun dönem belediye başkanlığımda beni en çok yoran iş Kayserispor’du. Niye çünkü öbür türlü işimi yapıyorum, gerekenler mevzuatlar belli, gayret ediyorum ama Kayserispor tarafına gelince her hafta para bulmak lazım. Ona buna rica ediyorsunuz, onurunuz kırılıyor gibi oluyor, canınız sıkılıyor ama ne yapalım, bu da şehrin bir sorunu deyip takip ediyorduk.” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Kayserispor maçlarını takip ediyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayserispor ile doğrudan ilgilendiğine vurgu yapan Özhaseki şunları söyledi: Sağ olsun değerli Berna Başkanım uzunca bir süredir gayret ediyor, tebrik ediyorum. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri’ye geldiğinde en son bir yemek yenilmişti oraya ben Berna Hanımı da davet ettim. Cumhurbaşkanımızla tanıştırırken ‘Kayseri’de bulabildiğimiz tek babayiğit bu efendim’ dedim. Onun da çok hoşuna gitti. Sonra esprilerle uzunca Berna Başkanımızla sohbet etti. Başarılar diledi. Bu arada her hafta Kayserisporumuzun maçlarını da takip ediyor. Bu arada canı sıkıldığında da söylüyor. Yani iyice Kayserispor’u takip ederek destekliyor sağ olsun.”

“Takıma iyi bir ruh geldi”

Şehrin takıma destek vermesinin önemine değinen Özhaseki, “Bu arada ben tekrar söylüyorum iyi bir ruh geldi takıma. İnşallah şehir de bu ruha katılarak destek verir. Nihayetinde şu an ortalarda devamında tırmanarak yükselişle korkuları yaşanmadan bir dönem geçiririz diye temenni ediyorum.” diye ekledi.

“Transfer tahtasını açtırmak için uğraşacağız”

Kayserispor’un transfer yasağını kaldırmak için uğraştıklarını ifade eden Özhaseki, “Başkanımızın sıkıntısını ben biliyorum, bu hafta konuştuk da inşallah aşmak için gayretler olacak bakalım transfer tahtasını açtırmak için uğraşacağız. Yani Kayserispor’da ne zaman para şöyle yığılı durdu da transfer yapmaya gittik ki? Bir dönem Recep abinin başkanlığı döneminde iyi oyuncular satıldı, para biraz birikti ve onunla oynandı. Sonra o güzel tesisler hatta o dönemde başladı. Fakat sonra para suyunu çekince işler de kötüye gitti.” diye belirtti.

“Biz Berna Başkan’ın yanındayız, sonuna kadar da destekleyeceğiz”

Maddi açıdan Kayserispor’un zor bir dönem geçirdiğinin altını çizen Özhaseki, “Şimdi dar, zor, sıkıntılı bir şekilde gidiyor. Allah Berna Başkana da yardım etsin. Biz dua etmeliyiz ama bir taraftan da destek vermeliyiz, yardım etmeliyiz ki o da ayakta dursun. Kolay değil. Biz Berna Başkan’ın yanındayız, sonuna kadar da destekleyeceğiz.” dedi.

"Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı, Hemşehrilerimizden Özür Diledi”

Gazetecilerin, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın düzenlediği 2020 yılı değerlendirme toplantısında Kapadokya ve Erciyes hakkındaki açıklamalarını nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine Özhaseki, "Günün sürprizi de Nevşehir Belediye Başkanımızdı. Sabah erkenden mesajlar düşmeye başlayınca baktım Nevşehir'de böyle şeyler söylemiş. Kendisini aradım. Gencecik bir arkadaş var orada. Biraz heyecanlı. Başarılı ve gayretli, takip de ediyorum. Orada basın toplantısı yaparken öyle bir şey söylemiş. Ne olduğunu sordum. 'Espri yapmıştım' dedi. ‘Kamuda herkese açık yapılan hatanın iki kişilik özrü olmayacağını’ söyledim. Açıkça niyetini yazmasını ve insanlardan özür dilemesi gerektiğini söyledim. O da yakışanı yaptı. Memduh Büyükkılıç Başkanımızdan ve hemşehrilerimizden özür diledi. Arkadaşımızın bir hatası oldu. Telafi etti, helallik istedi. Nevşehir bizim en yakın ilimiz. Oradaki arkadaşları da seviyoruz. Belediye Başkanımızın da anketlerini yaptırıyorum çok başarılı. Biraz espri katarak söylediği bir şey ama yanlış anlamaya müsaitti. O da geçti kapattık o defteri. Bir gün Rasim'i Erciyes'e çağırıp, çay, kahve ikram edeceğim. Erciyes'in Kayseri'ye ait olduğunu da tekrarlatacağız." ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp