Rengârenk Bir Bünyan İçin 10 Bin Lale Soğanı Toprakla Buluşuyor

Rengârenk Bir Bünyan İçin 10 Bin Lale Soğanı Toprakla Buluşuyor

Rengârenk Bir Bünyan İçin 10 Bin Lale Soğanı Toprakla Buluşuyor

Bünyan Belediyesi, mevsimlik çiçekler dikerek kış mevsiminin hissedildiği bugünlerde ilçeyi bahara hazırlıyor.
Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanları laleler ile donatıyor. Bu kapsamda 10 bin adet lale soğanın ekim çalışmalarına başlandığını belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, baharda ilçenin lalelerle rengârenk bir görünüme kavuşacağını belirtti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Daha yeşil, daha güzel, görsel açıdan daha doyurucu bir Bünyan için 10 bin adet rengârenk lale soğanını toprakla buluşturuyoruz. Bu çiçekler havaların ısınmasıyla birlikte açarak kokularını etrafa yayacak hem de vatandaşlarımıza seyir zevki yaşatacaklar" dedi.
İlçe genelinde atılan adımlar ile hizmet çıtasını her gün biraz daha yukarı çekmek için gayret ettiklerini belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Mevcut park anlayışını tamamen değiştiriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek, her yaştan vatandaşımızın faydalana bileceği, sağlıklı yaşama katkı sağlayacak yeni nesil parklar ve spor alanları inşa ediyoruz. Bir yanda da mevcut parklarımızı modern şehir hayatına uygun hale getirmek için aydınlatma sistemleri, yeni mobilyalar ve sulama sistemleriyle donatıyoruz. Çocuk oyun alanlarını sentetik çim ile kaplayarak futbol, basketbol ve voleybol sahaları kuruyoruz. Yeşil alanları daha yaşanır hale getirerek çok farklı bir park bahçe anlayışıyla halkımıza hizmet veriyoruz. İnsanların sıkça kullandığı yol, kavşak, orta kaldırım, park, bahçe ve yeşil alanların estetik hale getirilmesi için yeni düzenlemeler yapıyoruz. Bütün bu çalışmalar kapsamında son olarak 10 bin adet lale soğanı toprakla buluştu. Gelecek yıl renk cümbüşü içinde bir Bünyan olacak” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp