Sahilde Odun Toplayan Kadını Deniz Yuttu

Kastamonu´nun İnebolu ilçesinde sahilden odun toplamak isteyen bir kadın dalgalara kapılarak gözden kayboldu. İnebolu´da ikamet eden Pakize Yılmaz ve eşi Süleyman Yılmaz, bu sabah saatlerinde sahilde

Kastamonu´nun İnebolu ilçesinde sahilden odun toplamak isteyen bir kadın dalgalara kapılarak gözden kayboldu.
İnebolu´da ikamet eden Pakize Yılmaz ve eşi Süleyman Yılmaz, bu sabah saatlerinde sahilde dalgaların getirdiği odunları toplamak üzere yeni yapılan Boyran Köprüsü´nün altına gitti. Topladıkları odunları istiflemeye başlayan Pakize Yılmaz, üzerine gelen dalgayı fark edemedi. Dalganın etkisiyle denize sürüklenen Pakize Yılmaz´ı eşi Süleyman Yılmaz kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.
Olay yerine gelen İnebolu Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Ekipleri olay yerine intikal etti. Ancak şiddetli rüzgar ve dalgalar arama çalışmalarını engelledi. Çevre köy ve ilçelere durum haber verilip duyarlı olunması konusunda uyarıldı.
İlçemizde beyaz eşya servisliği yapan Mustafa Yılmaz´ın da annesi olan Pakize Yılmaz´ın haberini alan sevenleri sahile koştu. Yılmaz´ın ailesi sinir krizleri geçirdi.
Dalgaların şiddetini hafiflettiği sırada arama kurtarma çalışmalarının başlanacağı öğrenilirken, Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı´nın da arama çalışmalarına destek için İnebolu´ya geleceği öğrenildi.
(Bİ-YHY-Y)

19.10.2014 12:33:50 TSI

Google+ WhatsApp