Saray Çiftliği’nden Yeni Şube

Saray Çiftliği’nden Yeni Şube

Saray Çiftliği Çoban Yıldızı Şarküteri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın katılımıyla Sahabiye Mahallesi'nde yapılan törenle hizmet vermeye başladı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın açılışta yaptığı konuşmada pandemi döneminde Kayseri’de açılan her işletmenin önemli olduğunu ve bu müessesenin de Kayseri’ye değer katacağını düşünüyorum dedi.

Saray Çiftliği'nin Kayseri'deki 6. şubesi olarak hizmet vermeye başlayan Saray Çiftliği Çoban Yıldızı Şarküteri ''Tohumdan sofraya doğal lezzetler'' sloganı ile dünya standartlarına uygun et ve süt ürünlerinin yanı sıra Anadolu’nun doğal, yöresel lezzetlerini de satışa sundu.
Kasap, Manav ve Şarküteri konseptine sahip mağaza, güvenilir gıda manasında tüm ihtiyaçları karşılayacak biçimde hizmet vermeye başladı.
Mağazada satışa sunulan ürünler hakkında bilgi veren mağaza müdürü Mehmet Çökelik şarküteride ;Günlük et ve et ürünleri, tavuk ve tavuk ürünleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, keçi, manda ve inek yoğurdu, turşu çeşitleri organik pekmez, pastırma, sucuk, kavurma, kuruyemiş, taze meyve ve sebze çeşitleri ile Kayseri'ye yeni bir konsept getirdiklerini belirtti. Çökelik aynı zamanda müşterilerin isteği doğrultusunda Kayseri mutfağı yemeklerinin de özel olarak hazırlanıp müşterilere sunulduğunu belirtti.

Google+ WhatsApp