Şener Özbayraklı: "Turu geçtiğimiz için mutluyuz"

Şener Özbayraklı: "Turu geçtiğimiz için mutluyuz"

Futbolcumuz Şener Özbayraklı, yaptığı açıklamada; turu geçtikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Şener Özbayraklı, “Şu an için kendi açımdan bir değerlendirmede bulunmak erken olur. Ama yeni bir başlangıç yaptık. Bizim için önemli olan hedeflerimiz var. Yeni bir takımız ve adaptasyon sürecini en iyi şekilde atlattık diyebilirim. Resmi olarak iki maç oynadık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik ama daha biraz daha zamanımız var. Şimdi önümüzdeki Play Off turunu düşüneceğiz.”dedi.

Transferlerimiz hakkında da konuşan Şener Özbayraklı, “Bu sezon takıma katılan arkadaşlarımız var ve inanılmaz bir şekilde uyumlular.  Birbirimize yardımcı oluyoruz. İyi mücadele ediyorlar. Tabii sezon başı ve hatalarımız olacaktır. Maçlar geçtikçe daha da iyi olacağımıza inanıyorum. İyi mücadele edip, iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Son olarak Isla ile arasındaki rekabeti değerlendiren Özbayraklı, “Rekabetten her zaman Fenerbahçe kazanacak. Takıma katkı vermek önemlidir. Isla ya da ben hiç önemli değil. Biz elimizden geleni yapıp, takıma katkı verelim önemli olan da bu.” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp