Sompet ve Simfer'den Kayserispor'a destek

Sompet ve Simfer'den Kayserispor'a destek

Kayseri'nin iki önemli kuruluşu Simfer ve Sompet, Hes Kablo Kayserispor Vefa Paketi alarak destek verdi

Kayseri'de faaliyette bulunan ve Kayseri ekonomisinin önemli mihenk taşlarından iki kuruluş, Hes Kablo Kayserispor tarafından başlatılan Vefa Paketi kampanyasına destek verdi. Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Simfer Aş ve Sompet Akaryakıt'ın da Vefa Paketi Kampanyasına destek verdiğini açıkladı. 
 
Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Önce Kayseri’nin sonra Türkiye’nin gururu Simfer AŞ’nin ortağı İbrahim Ustaoğlu ve oğlu Mustafa Ustaoğlu kampanyamıza tam destek verdi. Bu denli büyük üretim ve 150 ülkeye ihracatının yapılması şehrim adına beni çok gururlandırdı" açıklaması yaptı.
 
"Birlikte mücadeleye devam" sloganı ile paylaşım yapan Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Sompet akaryakıt istasyonları sahibi Suat Somyürek Kayserispor’a tam destek vererek üst sınır 5 adet vefa paketiyle bize katıldı. Kayserispor eski basın sözcümüz Orhar Taşçı'ya kampanyamızı desteklemesinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Sizlerle güçlüyüz" ifadelerinde bulundu

Google+ WhatsApp