Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor´un kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, takımın genel anlamda başarılı bir grafik çizdiğini söyledi. Orduzu Pınarbaşı´nda bulunan Nurettin So

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor´un kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, takımın genel anlamda başarılı bir grafik çizdiğini söyledi.
Orduzu Pınarbaşı´nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri´nde gazetecilerle bir araya gelen Pilten, kulüpteki son durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Pilten, takımın genel anlamda başarılı bir grafik çizdiğini belirterek, "Takımımızın genel anlamda aldığı 2 mağlubiyeti saymazsak, başarılı bir grafik çiziyor. Bu süreç uzun bir süreç. Zaman alabilecek bir süreçtir. Sezon başında alınan bu yenilgiler, bizim eksikliklerimizi görmemize neden oluyor. Daha büyük puan kayıplarını yaşamamak adına hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Bu anlamda başta hocamız ve teknik ekibimiz çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

"KULÜPTE HERHANGİ BİR SIKINTI YOK"
Kulüpte maddi ve manevi anlamda bir sıkıntı olmadığını dile getiren Pilten, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kesinlikle kulübümüzde maddi ve manevi bir sorun yoktur. Takımımızda özellikle parasal bir sorun yok. Futbolcularımızın hiç birinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Futbolcular da neticede etten kemikten yaratılmış insanlar. Muhakkak ki sorunları vardır. Baktığımızda sahada gerçekten mücadele üst seviyede. Kesinlikle maddi ve manevi sorunumuz yoktur. Bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Şuan itibariyle yönetimsel ve parasal bir sıkıntımız yoktur. Biz Malatya´da kaybolan futbol sevgisini tekrar şehre kazandırmak istiyoruz. Kazandırmak yolunda da önemli işler yaptığımızı düşünüyorum."

"SAKATLIKLARIN ÇOK OLMASI CANIMIZI SIKIYOR"
Pilten, üst üste yaşanan sakatlık olaylarının canlarını sıktığını belirterek, "Onur Tuncer´in sakatlığı neticesinde tedavisi gerçekleşti. İyileşme süreci devam ediyor. Tedavi sürecine hızlı bir şekilde cevap veriyor. İnşallah futbola sezonu kapatmadan tekrar döneceğini ümit ediyoruz. Onur Tuncer ile birlikte Ali Sakal, Koray Şanlı ve Onur Acar´ın sakatlıkları da devam ediyor. Özellikle Koray´ın durumu biraz ciddi. Yüzünde dikişler var. Onun Yanında Ali Sakal´ın durumu var. Onun da durumu iyi değil. Onur Acar´ın da dizinden sakatlığı var. Şu anda takımımızda 4 tane sakat oyuncu var" diye konuştu.

"YOLUMUZA İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Tarsus İdman Yurdu´nu yenip, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini dile getiren Pilten, "Bilet fiyatlarımız 3,5, 5 ve 15 TL olacak. Geçen haftalardaki rakamlar aynen devam ediyor. Yalnız ciddi bir problemimiz var. Ümraniyespor maçında taraftarlarımız `çirkin ve kötü tezahürat´ nedeniyle Futbol Disiplin Kurulu´na sevk edildi. Kendi evimizde Tarsus İdman Yurdu maçımız var. Taraftarlarımızdan `Çirkin ve kötü tezahürattan uzak durmalarını istiyoruz. Bizim için bu çok önemli. Aynı zamanda tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz. Onların desteklerine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

"FORMALAR SATIŞA SUNULDU"
Takımın formalarının satışa sunulduğu müjdesini veren Pilten, "Yeni Malatyaspor taraftarlarımızın uzun süredir hasretle beklediği forma ihtiyacı artık, Malatya´da ki Adidas mağazalarında karşılanabilecektir. Şuan sadece Malatya´daki Adidas mağazalarında temin edebilecekler. Çalışmalar sürüyor. Şehir dışındaki seyircilere de ulaştırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
(FD-TK-S)

17.10.2014 17:58:30 TSI

Google+ WhatsApp