Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923´ün futbolcusu Aytek Aşıkoğlu´nun maçın ardından tehdit edildiklerini, eli taşlı kişilerin stada alındığını ve maçı kazanmaları halinde sağ kala

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923´ün futbolcusu Aytek Aşıkoğlu´nun maçın ardından tehdit edildiklerini, eli taşlı kişilerin stada alındığını ve maçı kazanmaları halinde sağ kalamayacaklarını ifade ettiği tweetlere karşılık Şırnak Valisi Hasan İpek, Cizrespor´un karalanmaya çalışıldığını ifade etti.
24 Eylül tarihinde Türkiye Kupası 2. Tur maçında Cizrespor ile karşılaşan ve mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak kupaya veda eden Aydınspor´dan Aytek Aşıkoğlu, mücadele sonrasında twitterdan yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Futbolcu Aşıkoğlu twitterda, ´Kimse kusura bakmasın biz bugün kazansaydık maçtan sonra kimse sağ kalmazdı. Tek tesellim tekrardan ailemi görecek olmam´ demişti.
Şırnak Valisi Hasan İpek, amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtım töreninde isim vermeden Aşıkoğlu´nu yalanladı. Vali İpek, "Cizrespor´umuzun çok büyük başarılarına rağmen bir şekilde karalamak isteyen kendi yenilgilerine kendi başarısızlıklarına kılıf uydurmak isteyen bazı kulüp başkanları Türkiye´nin değişik yerlerinde asılsız ve inanması güç, doğru olmayan sözlerle kulübümüzün başarısını gölgelemeye çalışıyor. Kesinlikle Cizrespor´un yaptığı tüm maçlarda her türlü güvenlik önlemleri ve her türlü sportif faaliyetleri alınmış ve hiçbir olay olmamıştır. Her türlü güvenlik tedbirleri alınmış ve gerçekten sportmence bir maç olmuştur. Bundan sonraki maçlarımızda kesinlikle bu şekilde Şırnak´ta oynanacaktır. Çok değerli sporsever kardeşlerim yine Şırnak merkezde sahamız yeniden yapılıp hizmete alınmış, bunlar da tüm sporcularımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
(CK-YRT-BH-S)

17.10.2014 18:22:51 TSI

Google+ WhatsApp