“Tarım Bitti, Çiftçiye Traktör Satamıyoruz”

“Tarım Bitti, Çiftçiye Traktör Satamıyoruz”

Traktörcüler Sitesi’nden ürperten ses:

Traktörcüler ve Nakliyeciler Sitesi’ndeki esnafı tek tek ziyaret eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, traktörcüler sitesinden yükselen “Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, herkes boğazına kadar borçlu” sesleriyle irkildi. Anbar Mahallesi’ndeki iş yerlerini İlçe Başkanı Yurder Şahin, meclis üyesi adayı Kazım Yücel ile birlikte gezen Özvarinli, esnaf ve vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti, sorunlarını paylaştı, dertlerini dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Ziyaret esnasında semtte bir traktör satış ofisinin önünden “Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, tezgâhta duruyor, herkes boğazına kadar borçlu” yükselen sese kulak veren Özvarinli, bu esnafın yanına giderken, yolda gördüğü vatandaşlarla selamlaştı ve samimi sohbeti ise renkli görüntüler oluşturdu. Traktör Bayi’nin derdini dinleyen İlçe Başkanı Yurder Şahin, Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ve meclis üyesi adayı Kazım Yücel üçlüsü ardından, Bayi’nin ‘tezgâhında, bir çiftçinin gelip kendisini satın almasını bekleyen 165’lik Massey-Ferguson’ markalı Traktörü’ne binerek fotoğraf çektirdiler.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,Anbar’daki iş yerlerine ziyaretlerde bulundu.Vatandaşlarla tokalaşarak onlarla sohbet eden Özvarinli,seçimlerde destek sözü istedi.Esnafları tek tek ziyaret eden Özvarinli,vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.Samimi tavırlarıyla esnafların dikkatini çeken Özvarinli,vatandaşların gönlünü kazandı.Ziyaretlerine İYİ Parti İlçe Merkezi’nden başlayan Başkan adayı Özvarinli,burada partililerle görüştükten sonra çalışmalarında başarılar dilendi.Onlarla yaptığı sıcak sohbeti de ihmal etmeyen Özvarinli,buradan Anbar mahallesine geçerek Traktörcüler ve  Nakliyeciler semtine girdi.

ÖZVARİNLİ: TRAKTÖRCÜLER SİTESİ’NDE

Özvarinli, sokakta gezdiği esnada yanı başında bir traktör satış Ofisi’nden yükselen “Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, tezgâhta duruyor, herkes boğazına kadar borçlu “sese kulak verdi. Daveti üzerine esnafın iş yerine geçen başkan adayı Özvarinli,İlçe Başkanı Şahin,Meclis Üyesi adayı Yücel hızlı adımlarla içeriye girdi. Burada İş yeri sahibi ve çalışanlarla tokalaşan İYİ Partililer, esnafın“Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, herkes boğazına kadar borçlu.” demesi üzerine Başkan adayı Özvarinli’de,”tarımı da bitirdiler, çiftçiyi de, alanda yok satanda, üretende yok” demesi haklısınız demelere neden oldu. Traktörcüler sitesinde, satışların bitmeye yüz tutması ve çiftçinin artık uğramaması nedeniyle satışların durduğunu uzun uzun dinleyen Özvarinli,iş yeri sahibinden satış hakkında bilgi aldı.Traktöre de binen Özvarinli,esnafa hayırlı satışlar olur İnşallah diyerek ayrıldı.

NAKLİYECİLER PERİŞAN

Buradan ziyaretlerine Nakliyeciler sitesiyle devam eden Özvarinli, restoranından kuaförüne, kargo şirketinden kahvehanesine gezmedik yer bırakmadı. Sıcak ve samimi tavırlarıyla vatandaşların gönlünü kazanan Başkan adayı Özvarinli, esnaflardan işlerinin nasıl gittiği hakkında bilgi alırken, iş yerlerinde karşılaştığı vatandaşlarla da güzel sohbetler gerçekleştirdi. Nakliyeci esnafının sıkıntılı, perişan olduğunu bizati bu ziyarette gördüğünü söyleyen Özvarinli ziyaretlerinin ardından İlçe Başkanlığına geçti. Sahada seçim çalışması yapan partilileriyle günün değerlendirmesini yaptı.

İYİ PARTİLİLER ANBAR’DA

Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ile ekibi Traktörcüler sitesine ve  Nakliyeciler sitesi gezisine adeta ziyaret çıkartması yaptı. İlçe Başkanı Yurder Şahin, Kazım Yücel ve Belediye meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği gezinin bir bölümüne İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş İle Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ’da katıldı. Her iki sitenin esnafının büyük ilgi gösterdiği İYİ Partililer, burada gerçekleştirdikleri ziyaretten memnun ayrıldılar.

ÖZVARİNLİ: TAHAMMÜLÜM YOK

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Yalana tahammülüm yok. Beni en iyi tanıtan kelime çalışkanlık ve dürüstlüktür” dedi.

Kayseri’de çeşitli kamu ve özel sektör kurumlarında başarılı ve örnek gösterilen bir hekimliğin ardından İYİ Partinin Kocasinan Belediye Başkan adayı olan Dr.Özvarili, tam bir Memleket sevdalısı. İşlerinden arta kalan zamanında eşi ve çocukları ile vakit geçirmekten büyük keyif alıyor. Dürüstlüğün olmasa olmazı olduğunu, yalana ise tahammül edemediğini söyleyen Özvarinli, en çok yakın ve siyasi tarih kitapları okumayı seviyor. Eşinin yemeklerini de çok sevdiğini ve en çok da yağlama, mantı ve patlıcan kızartmasına bayıldığını anlatan Özvarinli, eşinin ve çocuklarının başarısında büyük payının olduğunu belirtiyor.

DÜRÜSTLÜK…

“Beni en iyi tanıtan kelime çalışkanlık. Yaşamımda, ve hayat Felsefemde belli başlı prensiplerim var.Bunlardan biri dürüstlük. Kesinlikle karşımdaki insanların dürüst olmasını isterim. Yalanın hayatımın hiçbir evresinde olmasını istemem. Bir diğeri de tutamayacağım sözü asla vermem. İyi ve pozitif düşünmeyi severim. Sağlıklı yaşama büyük önem veririm. Bu bakış açısı sayesinde beni mutsuz edecek birçok unsurdan sıyrılmayı öğrendim. Çalışmakta sınırım yok ve mükemmeli severim. Zamanlı ve planlı çalışmayı tercih ediyorum. Ayrıca sorumluluk almayı seven bir yapım da var. Sorumluluk aldığımda veya birine sorumluluk verdiğimde onu mutlaka takibini yaparım. Hep ülkemin yarınlarını yani geleceğini düşünürüm. Kısaca çalışkan ve üreten bir yapmaya sahip biriyim.”

Google+ WhatsApp