Trabzonspor Kaptanı Ve Kaleci Onur Kıvrak İstanbul´da Başarılı Bir Ameliyat Geçirdi

Trabzonspor takım kaptanı ve kalecisi Onur Kıvrak İstanbul´da başarılı bir operasyon geçirdi. Konuyla ilgili Bordo Mavili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğa

Trabzonspor takım kaptanı ve kalecisi Onur Kıvrak İstanbul´da başarılı bir operasyon geçirdi.
Konuyla ilgili Bordo Mavili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan "Ameliyatı Prof. Dr. Freddie Fu ve Dr. Can Yapıcı gerçekleştirdi. 1 saat 40 dakika süren ameliyatta sol ön çapraz bağ tamiri (Anatomic single bundle rekonstrüksiyon) yapıldı. Onur 2 gün sonra hastaneden taburcu olacak ve sonrasında da rehabilitasyon süreci başlayacak. Onur 6 ay sonra da antrenmanlara başlayabilecek" ifadelerini kullandı.
UEFA Avrupa Ligi´nde Legia Warszawa ile Trabzonspor arasında Trabzon´da oynanan maçta sakatlanan kaleci Onur´un tedavi süresini kısaltmak isteyen Trabzonspor Çinli Prof. Dr. Freddie Fu´yu Türkiye´ye getirmişti. ABD´nin Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi´nde Ortopedik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Freddie Fu, Onur´un 2010-11 sezonunda yaşadığı sakatlık döneminde de ABD´de ameliyat etmişti.
(BK-ÖS-S)

17.10.2014 13:54:53 TSI

Google+ WhatsApp