Turgut Uçar Salı Günü Tavşanlı´da

TKİ Tavşanlı Linyitspor yeni hocasıyla prensip anlaşmasına vardı. Bandırmaspor´un eski hocası Turgut Uçar´ın Salı günü resmen göreve başlaması bekleniyor. Spor Toto 2. Lig´de kötü günler geçiren ve

TKİ Tavşanlı Linyitspor yeni hocasıyla prensip anlaşmasına vardı. Bandırmaspor´un eski hocası Turgut Uçar´ın Salı günü resmen göreve başlaması bekleniyor.
Spor Toto 2. Lig´de kötü günler geçiren ve ligin dibine demir atan TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik kadroda değişikliğe gitti. 2-2 biten İskenderunspor karşılaşmasından sonra Metin Akbunar´la yollarını ayıran TKİ Tavşanlı Linyitspor yönetimi tecrübeli hoca Turgut Uçar ile masaya oturdu.
Son olarak Bandırmaspor´u çalıştıran Turgut Uçar ile hemen hemen her konuda anlaşma sağlandığı, Uçar´ın yarın oynanacak Bayrampaşaspor karşılaşmasını izledikten sonra Salı günü Tavşanlı´ya gelerek yönetimle son kez görüşeceği kaydedildi. Yüzde 90 anlaşma sağlandığı öğrenilirken Uçar´ın resmi sözleşme imzalandıktan sonra Çarşamba günü göreve başlaması bekleniyor.
(İÖ-TK-S)

17.10.2014 14:55:59 TSI

Google+ WhatsApp