Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube´de Yeni Program

Türk Eğitim Sen (TES) Eskişehir 2 No´lu Şube´sinin, 2014-2015 Akademik Ders Yılı başlangıcından itibaren yeni çalışma programını uygulamaya başladığı belirtildi. Şube Başkanı Gürol Yer, 14-16 Ekim

Türk Eğitim Sen (TES) Eskişehir 2 No´lu Şube´sinin, 2014-2015 Akademik Ders Yılı başlangıcından itibaren yeni çalışma programını uygulamaya başladığı belirtildi.
Şube Başkanı Gürol Yer, 14-16 Ekim tarihleri arasında yapılan iş yeri temsilcileri toplantıları ile önceki dönem çalışmaları masaya yatırılarak sonuçlar üzerinde değerlendirmelerde bulunulduklarını aktardı. Yer, toplantıların ikinci bölümünde özellikle kış döneminde ve 2015 yılı çalışmaları ile programı üzerinde istişarede bulunulduğunu anlatarak, "Saha eksenli çalışmayı ilke edinmiş bir yapıya sahibiz. İlgi alanımızda bulunan tüm kamu çalışanlarımızı hiçbir şekilde ayrım yapmadan kucaklama gayretindeyiz" ifadelerini kullandı.
TEMSİLCİLER GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ
İş yeri temsilcilerinin önemli olduğunu belirten Yer, şöyle konuştu:
"Temsilcilerimiz, bizim gözümüz, kulağımız ve vicdanımız olarak görev yapma bilincinde bulunan arkadaşlarımızdır. Geçmiş süreç ve gelecek günler ile ilgili toplantılarımızda çok geniş ve faydalı istişareler gerçekleştirdik, toplantı tutanaklarımız ve arkadaşlarımızın bize ilettiği bizimde not ettiğimiz talepler, bilgiler yol rehberimiz olacak. Hangi kurumda ne tür bir çalışma yapacağımız ve çalışanların beklentilerine vakıf durumdayız."
ÇALIŞANLARIN UMUDU
Türkiye Kamu Sen ilkeleri doğrultusunda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi-Anadolu Üniversitesi-Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü ile bağlı yurt müdürlüklerini yetki alanında bulunduran TES Eskişehir 2 No´lu Şube ile çalışmalarına büyük bir hırs ve azimle, devam ettiklerini kaydeden Yer, "Kamu çalışanlarının umudu olmaya her alanda devam edeceğiz ve kamu çalışanı sendikacılığının öncüsü sendikamızın mensubiyetini gurur ile taşıyarak mazlumların sesi, doğruluğun adresi olmaya devam edeceğiz" dedi.
(MY-MET-Y)

17.10.2014 11:41:01 TSI

Google+ WhatsApp