ÜSKÜDAR KAYMAKAMI KAYSERİLİ ADEM YAZICI’YA BİR TEŞEKKÜR..

ÜSKÜDAR KAYMAKAMI KAYSERİLİ ADEM YAZICI’YA BİR TEŞEKKÜR..

Beşiktaş–Kayserispor müsabakasını Kayseri’den giden 26 kişilik bir basın ordusu izledi.Kayserili gazetecileri İstanbul’da hemşerimiz Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı konuk etti.

Meyaz grup bünyesinde bulunan life tv ,radio life , kayseri hayat haber gazetesi ve kayseri manşet haber sitesi sahibi Mehmet Yazıcı’nın küçük kardeşi olan Kaymakam Adem Yazıcı, konuklarını önce Üsküdar’ın boğaza hakim bir tepesinde yer alan ünlü , “Maveran Restaurant”ta ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konutunun bulunduğu Kısıklı Üsküdar’ın sevilen ve çalışkan kaymakamı Kayserili hemşerimiz Adem Yazıcı, konukseverliğini gün boyu sürdürdü, Kayserili gazeteciler için özel bir “Boğaz Turu” düzenledi.

Üsküdar Belediyesi tarafından İstanbul’un tanıtımı için kullanılan ve özellikle sivil toplum kuruluşlarına tahsis edilen, “Valide Sultkan Gemisi” ile muhteşem bir gemi turu yaşandı. Düzce Dernekleri Federasyonu Üyesi 500 kişi gemiyi doldurunca, gazetecilere VİP Salonu açıldı ve burada özel bir hizmet sunuldu.

Birçok devlet başkanı, bakan ve yabancı konuklar için hazırlanan VİP Salonu’dan, boğazın bütün güzellikleri doyumsuzca yaşanırken, rehberimiz boğazda yer alan tarihi eserler hakkında geniş bilgiler aktardı.

Bu arada, Üsküdar Belediyesi’nin “İller ve Yerel Ürütnler Pazarı”nda Kayseri Standı ziyaret edildi. Kayserisphor eski yöneticilerinden ve Kayseri Dernekleri Federasyonu Başkanı Muhammet Ali Temel’in sucuk ikramı ve Kayseri sucuğunun tadı damağımızda kaldı.

Üsküdar Kaymakamı hemşerimiz Adem Yazıcı ve Muhammet Ali Temel’e teşekkürler.

Herşey çok güzeldi.

Google+ WhatsApp