Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Kayseri’de narkotik ekipleri 2 farklı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Ekiplerin belirlenen adreslere düzenlediği operasyonlarda ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’, ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ suçundan 4 şüpheli yakalandı. Suç unsurlarıyla birlikte yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Narkotik ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ve kullanıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Belirlenen adreslere düzenlenen 2 farklı operasyonda 4 şüpheli şahsın üzerinde ve ikamet ettikleri adreslerde 4 parça halinde 95 gram metamfetamin maddesi, 4 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet kurusıkı tabanca, 31 adet kurusıkı fişeği, 2 Adet captagon maddesi, yarım adet ecstasy maddesi, 2 parça halinde 0.20 gram esrar maddesi ve 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi ele geçirildi. 
 
Öte yandan yakalanan 4 şüpheliye ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’, ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ işlem yapılarak gözaltına alındı.

Google+ WhatsApp