Vergi Borcu Olanlara Müjde Kilis

Kilis Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 6552 sayılı yasaya (torba yasa) istinaden af kapsamına alındığı bildirildi. Kilis Belediyesi´nden yapılan açıklamada, İl sınırları içerisinde otur

Kilis Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri 6552 sayılı yasaya (torba yasa) istinaden af kapsamına alındığı bildirildi.
Kilis Belediyesi´nden yapılan açıklamada, İl sınırları içerisinde oturan, geniş düzeyli vergi affından yararlanmak isteyen mükelleflerin Kilis Belediyesi´ne başvurularının devam ettiği belirtildi.
Belediye´den yapılan açıklama şöyle sürdü:
"Kurban bayramı öncesinde TBMM tarafından kabul edilen ve Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 Sayılı Kanun kapsamında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi affından yararlanmak isteyen mükellefler, başvurularını Kilis Belediyesi Emlak Servisi´ne yapabilecekler. Su borcu olanlar da Kilis Belediyesi Su İşleri Servisi´ne başvurarak borçlarını ödeyebilecekler. 1 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek başvurularda mükellefler, ilgili kanun kapsamında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçları nedeniyle taksitlendirme imkânından yararlanabilecekler. 1 Aralık tarihinden sonra yapılacak başvurular ise af kapsamında değerlendirilmeyecek."
(MAD-VSA-Y)

24.10.2014 12:15:54 TSI

Google+ WhatsApp