Yaşam Koçu Hanefi Çağ Zmyo Öğrencileri İle Buluştu

Zonguldak Meslek Yüksekokulu(ZMYO), Kariyer Günleri etkinliği kapsamında Yaşam Koçu, Kariyer Danışmanı ve İngilizce Eğitmeni Hanefi Çağ´ı ağırladı. Düzenlenen konferansa öğrenciler yoğun ilgi göste

Zonguldak Meslek Yüksekokulu(ZMYO), Kariyer Günleri etkinliği kapsamında Yaşam Koçu, Kariyer Danışmanı ve İngilizce Eğitmeni Hanefi Çağ´ı ağırladı.
Düzenlenen konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kariyerini yaklaşık 11 yılda tamamladığını söyleyen Çağ, edindiği tecrübeleri öğrencilerle soru-cevap şeklinde paylaştı. Zonguldak Meslek Yüksekokulu´nda Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünün olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Çağ, "Bende gazeteci olmak isterdim, şartlar beni başka mesleğe yöneltti. Fakat bu meslek içimde uktedir. Sizleri görünce bu istediğim yeniden canlandı. Bu programı Zonguldak´a kazandıran hocalarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
"YAŞAMINIZA KATI ÇİZGİLER KOYMAYIN"
Öğrencilere Erasmus ve World and Travel projeleri gibi yabancı dil öğrenme imkanı tanıyan programlar hakkında bilgi veren Yaşam Koçu Hanefi Çağ, `Kariyer planlamasındaki ilk adım pozitif bakış açısıdır. Kişi kendinin güçlü ve zayıf yönlerini tanır, ulaşılabilir hedefler koyar. Erasmus ve World and Travel gibi programlar bakış açınızı geliştirir. Yaşamınıza katı çizgiler koymayın, bir şeyleri değiştirmeye çalışın" şeklinde konuştu.
Konuşma sonunda yapılan çekilişte iki öğrenciye ücretsiz İngilizce eğitim kuru hediye edildi. Konferans sonunda katılımından dolayı Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğretim görevlileri Sonay Çalışoğlu ve Erkan Saki tarafından; Kariyer Danışmanı, Yaşam Koçu ve İngilizce eğitmeni Hanefi Çağ´a teşekkür belgesi verildi.
(OA-OA-Y)

17.10.2014 15:23:32 TSI

Google+ WhatsApp