Yalova Belediye Meclisi´nde Deprem Tartışması
Yalova Belediye Meclisi üyeleri, belediye binasının depreme dayanıklı olup olmadığını tartıştı. Yalova Belediye Meclisi´nin ekim ayı 4. oturumunda AFAD´dan gelen talep üzerine belediyeye ait araziler
Yalova Belediye Meclisi üyeleri, belediye binasının depreme dayanıklı olup olmadığını tartıştı. Yalova Belediye Meclisi´nin ekim ayı 4. oturumunda AFAD´dan gelen talep üzerine belediyeye ait araziler
Mudanya Belediyesi, Mudanya Mütarekesi´nin 92. yıl dönümünde Bursa belleğine önemli bir eser kazandırdı. Mudanya´nın zor yılları bir kitapta toplandı. Mudanya Belediyesi´nin katkılarıyla Hüseyin Ge
Balıkesir´in Ayvalık ilçesinde, engellilerin ihtiyacı olan liftli araç alımına destek olabilmek için sahnelenen ´Telefonla Şaka Olmaz´ adlı oyun beklenen ilgiyi görmedi. Engelliler için el ele verenle
Turkcell´in, mobil uygulamalar ile akıllı cihazlar, web sitesi üzerinden bilgisayarlar ve TV Plus kutusu ile televizyonlar üzerinden kullanıcılarla buluşan kişisel televizyon platformu Turkcell TV Plu
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı, bilişim sektörünün 2023 hedeflerine ulaşılmada lokomotif sektör olacağını söyledi. Kamu Teknoloji Günleri´nin ilki Rixos Otel´de gerçekl
51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali´nin özel gösterimi kapsamında "Toz Ruhu" isimli film izleyiciyle buluştu. Yönetmen Nesimi Yetik´in ilk uzun metraj filminin çıkış kaynağı ise kom
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu, fair play kavramı ve ruhunun ülke genelinde yaygınlaştırması amacıyla oluşturduğu ´Fair Play Üniversiteler Kervanı´ projesi kapsamında Elazığ´a ge
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından Hatay´da yapılması planlanan 380kV Erzin DGKÇS-İsdemir Trafo Merkezi (TM) Enerji İletim Hattı´nda taşınmazları yer alan hisse sahipleri,
Prof. Dr. Arif Verimli, madde bağımlılığına atılan ilk adımın merak nedeniyle gerçekleştiğini ve uyuşturucu ticaretinin Türkiye´ye yansıması ortalama 10 milyar dolar olduğunu söyledi. Nişantaşı Üni
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)Başkanı Cemil Çiçek, "Biz birbirimize kendimizi tanıtamadık ki yeteri kadar, Fransız´a, Almana, İngiliz´e başkasına tanıtalım. Bu tanıtım günleri kültürümüzün, değer
Gıda Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Yusuf Değirmenci, artık gıdaların silah kadar önemli bir madde olduğunu belirterek, "Dünya Bankasının rakamlarına göre temel gıda fiyatları son 4 yılda yüzd
Gaziantep´in Nizip ilçesinde bu sabah yüzlerce kişi, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Vakaların kentin içme suyundan olduğu sanılırken, yetkililerin su örneğini incelemeye aldığı öğrenildi
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, PKK´lı göstericiler tarafından Türkiye´nin Roma Kültür ve Tanıtma Müşavirliği´ne yapılan saldırıya sosyal medyadan tepki gösterdi. Bakan Ömer Çelik´in Twitter he
Aksaray´ın tanıtım ve tarihi kökleri ile bulaşması amacıyla düzenlenen Aksaray Tanıtım Günleri´nin 2´incisi İstanbul Feshane´de bugün düzenlenen törenle açıldı. Feshane de gerçekleştirilen tanıtım gün
Hakkari´de nöbet esnasında yıldırımın isabet ettiği 1 uzman çavuş şehit oldu. Edinilen bilgiye göre olay, Hakkari´den 35 kilometre mesafede bulunan Meskan Dağı askeri üst bölgede meydana geldi. Yoğun