Jandarma hayvan hırsızlarını böyle yakaladı
Kayseri’de büyükbaş hayvanları çalarak sattıkları tespit edilen 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Kayseri’de büyükbaş hayvanları çalarak sattıkları tespit edilen 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip Kayseri’yi çok daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından düzenlenen Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kocasinan Belediyesi ve Melikgazi Belediyesi ruhsat yetkililerinin katılımları ile oda üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Öğretmenler buluşması projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci Develi’de görev yapan idareci ve öğretmenlerle Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir araya geldi.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı’nın 3 bin 917 metre ile 2 bin 700 metre arasına kar yağdı.
Vali Şehmus Günaydın, yapımı tamamlanan Güney Çevre Yolu’nu Kayseri Malatya yoluna bağlayacak olan Derevenk Viyadüğü’nde açılış öncesi incelemelerde bulundu.
Bünyan Belediye Meclisi Barış Pınarı Harekatına Katılmak İçin Gönüllü Oldu
Kayseri'de YPG/PYD operasyonu: 4 gözaltı
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,Meslek Edindirme Kursları bütünlüğünde, 114 ayrı branşta verilen kurslar ile bireylere meslek öğretildiğini dolayısı ile istihdama destek sağlandığını söyledi.
Kayseri’de işlenen cinayette, olaydan yaralı kurtulduğunu söyleyen, arkadaşını 43 bıçak darbesiyle öldürüp, olaya hırsızlık süsü verdiği ortaya çıkan ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanık ilk kez hakim karşısına çıktı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Gönüllü Kültür Teşekkülleri temsilcileriyle bir araya geldi.
Devam eden Barış Pınarı Harekatı’na Kayserili iş adamları, sanayiciler, odalar, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar yaptıkları ortak basın açıklamasıyla destek verdi.
Kayseri’de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda DEAŞ terör örgütü içinde faaliyet gösterdiği belirlenen yabancı uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi.
Kayseri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayacak
Kayseri iş dünyasından Barış Pınarı Harekatına destek KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi: "Tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi, Türkiye’nin geleceği için daha çok çalışacak, daha çok üretecektir"