MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞI 4. OLAĞAN KOMİTE SEÇİMİ SONUCU: TUNCER KÜÇÜK GÜVEN TAZELEDİ

MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞI 4. OLAĞAN KOMİTE SEÇİMİ SONUCU: TUNCER KÜÇÜK GÜVEN TAZELEDİ

Melikgazi İlçe Başkanlığı 4. Olağan Komite Seçimi, büyük bir katılım ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilmiştir. Yapılan seçimlerde mevcut başkan Tuncer Küçük, delegelerin geniş teveccühünü alarak yeniden İlçe Komite Başkanlığı görevine seçilmiştir. Diğer aday Eyüp Bozkurt ise seçimi kaybederek komite başkanlığına veda etmiştir.

Söz konusu seçim, ilçemizdeki siyasi yapının dinamikliğini ve demokratik değerlerin kurumsal kültürümüzde ne denli yerleştiğini bir kez daha göstermiştir. Seçim süreci boyunca adaylar, parti ilkeleri çerçevesinde fikirlerini açıklamış, teşkilatın geleceği adına projelerini paylaşmış ve tüm delegelere hitap etme fırsatı bulmuşlardır.

Tuncer Küçük, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştır:
“Bugün burada yalnızca bir seçim kazanmadık; birlik, beraberlik ve hizmet anlayışımızı bir kez daha teyit ettik. Bu görevi bana yeniden tevdi eden tüm delegelerimize, teşkilat mensuplarımıza ve yol arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, katılımcı bir yönetim anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.”

Eyüp Bozkurt ise seçim sonuçlarını olgunlukla karşıladığını belirterek, şu açıklamalarda bulunmuştur:
“Demokrasi, yarışmaktan ve fikri mücadele vermekten geçer. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyor, seçimi kazanan sayın Tuncer Küçük’e başarılar diliyorum. Bizler bu davanın neferleri olarak, görevimiz ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Komite seçimlerinin ardından yeni dönemde ilçe teşkilatının izleyeceği yol haritası ve stratejik planlama çalışmalarına kısa süre içinde başlanması beklenmektedir. Seçimlerin ardından oluşan tablo, teşkilatın iç dinamiklerinde istikrarın ve liderliğe olan güvenin sürdüğünü ortaya koymaktadır.

Google+ WhatsApp