Türkiye genelinde hastane girişlerine güvenlik sistemi kurulacak
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye genelinde sağlık kurumlarında yeni güvenlik sistemi kurulacağını açıkladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye genelinde sağlık kurumlarında yeni güvenlik sistemi kurulacağını açıkladı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kargo aracı ile işçi servisinin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza güvenlik kameralarına yansırken, yol kenarında oyun oynayan çocuklar da saniyelerle aracın altında kalmaktan kurtuldu.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; durumundan şüphelenilen şahsın üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 5. katın penceresinden düşen 13 yaşındaki Ayşe Melek A. ağır yaralandı.
Kesin ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partisinden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tekrar partiye davet edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Liderimin çağrısından şeref duydum" dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yüzyıllar geçse de 15 Temmuz ruhu tıpkı Çanakkale ruhu gibi ilelebet payidar kalacaktır.” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özdoğan mesajında; "Demokrasinin asıl sahibinin halkın olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi unutmayacağız, unutturmayacağız.” dedi.
MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer; 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin altıncı yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.
Nisan ayında kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna Sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli tarafından partiye üye olması için tekrar davet edildi.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; "15 Temmuz alelade bir tarih değil. Ortadoğu için de önemli bir tarihtir. Acı ama şanlı bir hatırası olan bu gece Türk tarihine kazınacak bir demokrasi zaferidir. 'Ya İstiklal Ya Ölüm' diyerek vatan için ölüme koşan aziz milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit olan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı hain FETÖ’cü darbecilere bırakmamıştır" dedi.
Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile bir açıklama yaparak; “Demokrasinin asıl sahibinin halkın olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi unutmayacak, birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızdan geçmişte olduğu gibi gelecekte de taviz vermeyeceğiz” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla kentin simgelerinden olan II. Abdülhamit Han tarafından yaptırılan tarihi Saat Kulesi’nin altını irtibat merkezi olarak hizmete açtı. ‘Avrupa’daki Kardeşlerimizin İrtibat Merkezi’ (AKİM) ismiyle hizmet verecek merkezde incelemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Abdülhamit Han Hazretlerinin şehrimize armağanı olan saat kulemizin altını, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin danışma bürosu olarak hayata geçirdik” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın, 15 Temmuz'da ihanet ile zaferin bir arada yaşandığını, o gün yaşananların düşmana ders ve ibret olduğunu söyledi.
15 Temmuz bizim için vatan ve bayrak aşkıyla dolu sinelerin mücadele ettiği, bugün gururla yaşadığımız çok önemli bir tarihtir.
Kayseri Vali Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Şehidi Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay'ın ailesini ve mezarını ziyaret etti.