Dışişleri Bakanlığı'ndan S-400 açıklaması
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye’nin S-400 tedariğinin erteleneceği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye’nin S-400 tedariğinin erteleneceği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.
Kayseri’de ipe dolanan kırlangıcı itfaiye ekipleri kurtararak yeniden doğal hayata bıraktı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan Bayramı öncesi yaklaşık 2 milyon 300 bin Türk Lirası tutarındaki ikramiye bin 159 işçinin hesabına yatırıldığını belirterek, ikramiye ile hem çalışanların yüzlerinin güldürdüğünü hem de piyasa hareketinin sağlanarak bu durumun esnafların kazancına yansıyacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayının ilk gününden beri her akşam farklı bir mahalle veya ilçede vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Büyükkılıç, bu kez Hürriyet Mahallesi'ndeydi ve burada verdiği mesajda tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.
Kayseri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruyucu ailelere yönelik düzenlenen programda konuşan İl Müdürü Nevzat Özer; "Koruyucu aile olarak Türkiye’de 4.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelenilen araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 20 bin TL olan 450 parça çalıntı malzeme ele geçirildi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaklaşan RamazanBayram’ı dolayısıyla mezarlıklarda çevre düzenlemesi ve genel temizlik çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Başkan Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti
Kayseri Pancar Kooperatifi, Mali Genel Kurulunu 20 Haziran 2019 Perşembe günü Kadir Has Spor Salonu’nda yapacak.
Develi Belediyesi, Güneş Enerji Santralini tamamlayarak enerji üretimine başladı.
Ramazan Bayramı öncesinde Kayseri Şeker, yarın çiftçilerine Bayram Avansı ödeyecek.
Kıranardı Merkez Camisi’nde teravih namazı sonrası Kıranardı halkı ile sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tramvayın altında kalan yaşlı kadın, ekipler tarafından yaralı kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tramvayın altında kalan yaşlı kadın, ekipler tarafından yaralı kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kayseri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen programda Kıbrıs Gazileri’ne Milli Mücadele Beratı ve madalyaları takıldı.