Mahalle kavgasına TOMA’lı müdahale
Melikgazi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde çıkan kavgaya aralarında TOMA’nın da bulunduğu çok sayıda polis ekibi müdehale etti.
Melikgazi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde çıkan kavgaya aralarında TOMA’nın da bulunduğu çok sayıda polis ekibi müdehale etti.
Kandilli Rasathanesi’nin raporlarına göre Bünyan Büyüktuzhisar’da 3.1 büyüklüğünde deprem oldu.
Kayseri’de 7 aylık hamile olduğu öğrenilen 36 yaşındaki Çiğdem Zülfikaroğlu, tedavi gördüğü hastanenin yatağına kendini asarak yaşamına son verdi. Talihsiz kadının cenazesi yarın kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin teminatı olan çocukların öğrenerek, keyifli vakit geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirdiği Fuat Attaroğlu Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklar gönüllerince vakit geçirirken, veliler kütüphaneden çok memnun olduklarını ifade etti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenli olarak hazırlayarak vatandaşlara dijital halde sunduğu ‘Büyük Şehir Bülteni’ yeni dönemde 60’ıncı sayısı ile okurlarının karşısına çıktı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yer alan Türkiye’nin en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip olan ve 30 bin adet su bitkisi bulunan gölet, gündüz ayrı gece apayrı görsel şölen sunuyor.
Kayseri’de polis ekipleri tarafından il genelinde Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında; 8 bin 316 araç ve sürücü denetlendi, 553'ü radar cezası olmak üzere toplam 867 araç ve sürücüye cezai işlem uygulandı.
Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı tarafından Kurban Bayramı kapsamında ‘Yolun sonu bayram olsun’ uygulamasıyla denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde vatandaşlarla bayramlaşılırken emniyet kemerinin önemi konusunda bilgilendirme de yapıldı.
Kocasinan Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaptığı hizmetlerle vatandaşların kurban ibadetlerini daha huzurlu bir şekilde yerine getirmelerine katkı sağladı.
Talas Bulvarı’nda iki aracın çarpıştığı kazada bir araç takla attı. Kazanın etkisiyle yaralananlar hastaneye kaldırıldı.
Kayseri Adliyesi önünde yapılan basın açıklamasında konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şube Başkanı Haluk Bilgesay; “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, Atatürk ilke ve devrimlerine, özellikle Demokrasinin olmazsa olmaz Laikliğe ve Atatürk'ün manevi kişiliğine yönelik bir saldırıdır. Bu saldırıların beyinleri yıkanmış kiralık faillerinin, keşke Yunan Kazansaydı diyecek kadar vatan ve millet bilincinden yoksun meczupları, alternatif tarih yazıcılığına soyunmuş sözde akademisyenleri, 21. Yüzyılda saltanat ve hilafet özlemiyle yanıp tutuşan Üniter Ulus Devlet karşıtı tarih cahillerini baş tacı eden kimi bildik çevrelerden cesaret buldukları ortadadır” dedi.
Köşk mahallesinde meydana gelen olayda dün 9'uncu katındaki dairenin penceresinden düşen H.B. (7) kurtarılamadı.
Kocasinan İlçesi’nde 2 aracın karıştığı kazada bir araç kanala düştü.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, vatandaşların uğrak mekânı oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eğlenceli, dolu dolu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri adına tesisleriyle de ön plana çıkıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş., Büyükşehir Belediyesi KAYMEK, Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisi Yaz Kursları ile yaz boyunca Kayserililere hizmet verecek.