“Fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine  artık yeter”

“Fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine artık yeter”

Şehitlerin ve şehit ailelerinin sesi olacaklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Bizler, pencerelerine ay yıldızlı bayrak asılan yoksul evlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Bu vatanın, kerpiç evlerde oturan fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine artık yeter diyoruz.Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde Pençe Kilit Harekât bölgesinde Şehit olan 12 askeri anmak maksadıyla basın açıklaması gerçekleştirildi. 
 
Şehitlerin ve şehit ailelerinin sesi olacaklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Pençe Kilit Harekât bölgesinde 12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük.Bugün, gencecik vatan evlatlarını toprağa verdiğimiz hain terör saldırılarına, bu insanlık dışı saldırıların yol açtığı onarılmaz acılara artık yeter demek için buradayız. Şehitlerimizin her birinin ayrı bir hikâyesi, arkada bıraktıkları aileleri, evlatları, eşleri var.  Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize şifa diliyoruz. Terörü, bölücü terör örgütü PKK’yı ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Sadece kınamıyoruz; lanetliyoruz. Toprağa verdiğimiz kahraman evlatlarımızın, bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz. Askerlerimizin can güvenliği ve sağlıkları bizler için her şeyden önceliklidir. Her şeyden önce üç günlük milli yas ilan edilmesini talep ettik. Suudi Arabistan Kralı için üç gün yas ilan edenler, bayrakları yarıya indirenler oralı olmadılar. Cumhurbaşkanı yetkisini kullanarak yas ilan etmedi, yası milletimiz kendi ilan etti. Bizler, pencerelerine ay yıldızlı bayrak asılan yoksul evlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Bu vatanın, kerpiç evlerde oturan fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine  artık yeter diyoruz.Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız”  ifadelerinde bulundu.

Google+ WhatsApp