Ağırnas Halkından Melikgazi Belediyesi’ne Özel İkram

Ağırnas Halkı Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerinden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı davet ederek BULGUR PİLAVI ikramında bulundular.

Ağırnas mahallesinde Melikgazi Belediyesince inşa edilen Şehit Burhan Kaplan Camisinde öğle namazı sonrası Ağırnas halkı ve esnafı ile sohbet eden BaşkanMemduh Büyükkılıç, büyük bir sürpriz ile kendisine yapılan çalışma ve hizmetlerden dolayı hem teşekkür ettiler hem de ETLİ BULGUR PİLAVI ikramında bulundular.

Ağırnas Halkınca yapılan Etli Bulgur Pilavını Mahalle Muhtarı Muharrem Uzun ile birlikte Mahalle halkına kendi elleri ile dağıtan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi hizmetleri ile her an her yerde olduğunu ve bugün bir sürpriz ile karşılaştıklarını ve bölge halkının bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Ağırnas halkının en samimi duygu ve nezaketlerinden dolayı son derece memnun olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Anadolu insanının çok misafirperver ve kadirşinas olduğu ve yapılan en küçük bir hizmeti ve yatırım yapanlara her zaman teşekkür ettiğini kaydetti.

Google+ WhatsApp