Ardeşen, Cumhurbaşkanına Verdiği Sözü Tutmak İstiyor

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekibi ve bu sezon Türkiye´yi ikinci kez Avrupa arenasında temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Muratpaşa Belediyespor karşısınd

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekibi ve bu sezon Türkiye´yi ikinci kez Avrupa arenasında temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Muratpaşa Belediyespor karşısında elde ettikleri galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a verdikleri kupa sözünü tutmak istediklerini ifade etti.
Hentbol Bayanlar Süper Ligi´nin 3. haftasında son 3 sezonun şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor´u mağlup eden Ardeşen GSK´nın başkanı Sultan Rauf Oğuz, "Zor bir deplasmanda, son 3 sezonun şampiyonunu yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için en önemli süreç Avrupa kupaları. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız´a verdiğimiz sözü ve tahaahhütleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu oluşumumuzu, enerjimizi ve emeğimizi maksimum düzeyde ortaya koyarak Avrupa´da final oynamak istiyoruz. Muratpaşa Belediyespor karşısında elde ettiğimiz galibiyet, Avrupa´da final oynayacak bir takımın ayak sesleri oldu. Ayrıca bu galibiyeti Rize´ye ve Rize´li Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a armağan ediyoruz" dedi.
Oğuz, Avrupa kupası ilk tur maçlarını 22-23 Kasım tarihlerinde, Polonya temsilcisi Energa Kossalin ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu´nda oynayacaklarını da sözlerine ekledi.
(ÖFZ-SK-S)

21.10.2014 13:37:19 TSI

Google+ WhatsApp