ATA TOPRAĞI İLMEK BAŞKANI BAĞRINA BASTI

ATA TOPRAĞI İLMEK BAŞKANI BAĞRINA BASTI

İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu Belediye Başkanı Adayı ata toprağı Kızılören’i ziyaret etti. Belediye sosyal tesislerinde konuşan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Kızılören mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu adayı Mustafa İlmek seçim çalışmalarına Kızılören mahallesinde devam etti. MHP İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık, AK Parti İlçe Yönetimi, meclis üyeleri ve yaklaşık bin vatandaşın yer aldığı toplantıya katılan İlmek, slogan ve alkışlarla salona girdi. 
“GEÇMİŞTE ÜZERİ KOKUYOR DİYE BELEDİYEYE ALINMAYANLARA SAHİP ÇIKIYORUZ”
Burada konuşan İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncesu adayı Mustafa İlmek “ Biz, bu memleketin çocuğuyuz. Bugüne kadar kimseye git demedik. Yaptıklarımız olduğu gibi yapamadıklarımızda vardı. 5 yıllık başkanlığım döneminde pandemi ve deprem gibi iki büyük problem yaşadık. Yapamadığımız söyledik, söyleriz. 5 yıllık dönemde geçmişte üzeri ahır kokuyor diye Belediye binası içerisine alınmayanlara, arkalarından fıs fıs sıkılanlara biz sahip çıkıyoruz. Bugüne kadar kimseye zulüm etmedik. Kimsenin evini başına yıkmadık.  Bizler bu memleketi ikiye bölenleri, ayrıştıranları bu memleketin başına bela olanları tarihe gömeceğiz.  Ben başkaları gibi 15-20 yıl başkanlık yapıp kazık çakmaya gelmedim. Ancak, bu memlekete sevgi ve hoşgörü çivisi çakacağım. Bizde küfür yok. Hakaret yok. Nefret yok. Hoşgörü ve gülmek var “ dedi.
“EKMEK VERMEK SUÇ İSE BEN BU SUÇU İŞLEMEYE DEVAM EDECEĞİM”
İftira atanları unutmadıklarını onların haklarında suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “ Bizim hakkımızda belgesiz, bilgisiz iftira atanları söyledikleri sinek vızıltısı. Bu iftiracılar hakkında gerekli suç duyurusunda da bulunacağız. Bizim dostlarımız var. Düşmanlık yapan da herif gibi karşımızda dursun. Olmayanı varmış, Var olanı yokmuş gibi anlatmayın. Birilerinin iftiraları bizi dirençli tutuyor. Daha çok işimize sarılıyoruz. İftiracılar Belediye’de 700 kişinin çalıştığını söylüyor. Belediyemizde 345 çalışanımız var. Bunların 75 tanesi de yarı zamanlı olan part-time çalışanlarıdır. Ekmek vermek suç ise ben bu suçu işlemeye devam edeceğim. Yaptığımız videolarda milleti ağlatmak için biber gazı kullanıyormuşuz. Onlar sizin işiniz. Zulmü en iyi siz yaptınız. Milletin anasını ağlattınız. İlçe meydanında yaptığımız seçim bürosu açılışına Pınarbaşı Sarız’dan adam getirdiğimiz iftirasını atıyorlar. Allah şahit bir yakınımı bile aramadım.  Ama siz parayla araç çeker, onu da millete konvoy diye yutturursunuz” şeklinde konuştu.
“ İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZDİR” 
İlçede Belediyeye ait bir petrol istasyonu alanının el altından birilerine verildiği şeklinde iftira atıldığını söyleyen İlmek “ Bizim Belediyemize tahsisli petrol istasyon alanımız var. Yeri tescillidir. İhaleye de çıkacağım.  Birilerine el altında yer yurt vermek sizin meziyetiniz. Bizim burayı el altından birine verdiğimiz iftirasında bulunanlar ispatlamayan şerefsizdir. Hatta şerefsiz oğlu şerefsizdir.  Belediyede 26 bankamatik elemanı var diye iftira atıyorsunuz. Bunu da ispatlamayan şerefsizdir. Herkes evine ekmek götürme derdinde. Ancak siz zamanında çalıştırdınız. Bunları da evrakları ile açıklayacağım” dedi.
“BEN BAŞKALARI GİBİ YOLSUZLUKLA YARGILANMADIM”
Belediye Başkanı olarak adıma açılan tek dava 4 katlı bir apartmanın son katında oturan ağır bir hastanın evine ulaşması için ailesi tarafından yaptırılan ve ruhsatı verilen asansörün şikayeti üzerine yargılandığını söyleyen İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mustafa İlmek “ Ağır hastanın evine ulaşması için yaptırılan asansör nedeniyle açılan şikayetten yargılandığım doğrudur. Hastaya sahip çıkmanın nesi ayıp, Ben bundan dolayı yargılanmaktan dolayı mutluyum. Başkaları gibi Yolsuzlukla, Görevi Kötüye Kullanmakla, Mobingle, Zulümle yargılanmadım, yargılanmıyorum. 1 söyleyene 10 cevap veririm. Söyleyenler duyacağına razı olacak. Bundan sonra herkes hak etiği cevabı alacak” diye konuştu.

Google+ WhatsApp