Atso Ve Aosb Yöneticileri Vali Türker´i Ziyaret Etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte görevine yeni başlayan Antalya Vali Muamme

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte görevine yeni başlayan Antalya Vali Muammer Türker´e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali Muammer Türker, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak Başkanlığındaki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Turizm ve tarım kenti Antalya´da sanayinin de olduğuna işaret eden Vali Türker, "Size çok ciddi görev düşüyor. Asıl işin yükü sizin sırtınızda. Onun farkındayız. Biz de elimizden geldiğince size destek veren, müşterek çalışarak bir şeyler üretmeye çalışan konumda olmamız gerekiyor" diye konuştu.
Antalya´yı kendi sınırları, kendi nüfusu, kendi potansiyeli ile düşünmemek gerektiğini söyleyen Vali Türker, "Antalya bütün Türkiye´ye hitap eden bir vilayet. Burada olan olumlu, olumsuz her şey Türkiye´nin tamamını etkiliyor. Türkiye´nin yurt dışındaki imajını etkileyebilen bir boyut taşıyor. Bizim sadece yaptıklarımızla değil, verdiğimiz mesajlarla da önemli bir görevimiz var" şeklinde konuştu. Vali Türker, Antalya´ya ilk geldiği gün ifade ettiği gibi öneri ve eleştiriye açık olduğunu vurgulayarak, "Bir görüş varsa, bir öneri varsa buna çok açık olduğumu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum" dedi.
Vali Muammer Türker´e "Hoşgeldiniz, hayırlı olsun" diyen ATSO ve AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak ise bir çok kurumda birlikte çalışacaklarını ifade ederek, sadece ekonomik faaliyetlerde bulunmadıklarını belirterek yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerini de anlattı.
ATSO´nun Türkiye´nin en eski odalarından birisi olduğunu belirten Budak, Vali Türker´e ATSO tarafından hazırlanan Antalya´nın tarihi, kültürü ve ekonomisine ilişkin kitap ve dokümanlar takdim etti.
(SK-Y)

17.10.2014 11:43:33 TSI

Google+ WhatsApp