Bakan Mehmet Özhaseki: “Seçimlerde vatandaşımızın ihtarını herkes almıştır”

Bakan Mehmet Özhaseki: “Seçimlerde vatandaşımızın ihtarını herkes almıştır”

Nurettin – Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerde vatandaşların Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarını desteklediği için teşekkür etmesinin yanı sıra vatandaşların seçimlerde mesaj verdiğini de vurgulayarak “Misyonumuzun neredeyse 30’uncu yılına yaklaştık. Dile kolay hizmet dolu bir ömür geçti, vatandaşımız da seçimlerde bir ihtarda bulundu.

Bu ihtarı da herkes almıştır diye düşünüyoruz, bu noktada çalışmaya ve daha fazla hizmet sunmaya gayret edeceğiz. 5 yıl içerisinde Melikgazi’de 100’den fazla sosyal tesis açılışını gerçekleştirdik. Hayırlısı olsun, görevde olduğumuz müddetçe hizmet sunmaya gayret edeceğiz” dedi.
Melikgazi Belediyesi’nin çalışmaları ve Setenci ailesinin hayırseverliğiyle Nurettin – Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Açılış törenine; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
5 yıl içerisinde Melikgazi’de 100’den fazla tesisin açılışının gerçekleştirildiğini ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, seçim sürecinin atlatıldığını ve bu seçimlerde vatandaşların ihtarda bulunduğunu vurgulayarak “Çocukluğumuzdan beri borcumuzu ödemeye çalıştığımız Kayserimizde çok güzel işler yapılıyor. Bu noktada belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Seçimleri atlattık, değerli başkanlarımıza yeniden yetkiyi verdiniz. Yeni döneme başladılar ve misyonumuzun neredeyse 30’uncu yılına yaklaştık. Dile kolay hizmet dolu bir ömür geçti, vatandaşımız da seçimlerde bir ihtarda bulundu. Bu ihtarı da herkes almıştır diye düşünüyoruz, bu noktada çalışmaya ve daha fazla hizmet sunmaya gayret edeceğiz. 5 yıl içerisinde Melikgazi’de 100’den fazla sosyal tesis açılışını gerçekleştirdik. Şöhretli belediye başkanlarına bir soralım bakalım kaç tane yapmışlar? Hayırlısı olsun, görevde olduğumuz müddetçe hizmet sunmaya gayret edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibine de ne kadar teşekkür etsek az, sağlık konusunda dünyanın en ileri gelen ülkeleri arasındayız. Allah razı olsun bütün arkadaşlarımızdan, Kayserimizde de çok çalışkan bir il sağlık müdürümüz var. Her işiyle iyi Kayseri, bu vesileyle hayırseverimizi de tebrik ediyorum” dedi.
Açılan tesisi 22 yıllık yönetimin hizmet yansıması olarak niteleyen AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, “Tıpkı bir Osmanlı Sarayı misali mimarisiyle halkımıza hizmet verecek bir sağlık ocağımız var. Bu sağlık ocağı; Melikgazi Belediyemizin hayırseverlerle birlikte açmış olduğu 15’inci sağlık tesisi, bu noktada emeği geçen bütün hayırseverlerimize yeniden teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Hayırseverliklerinden ötürü Setenci ailesini tebrik eden ve Melikgazi Belediyesi’nin de çalışmalarıyla tesisin hayata geçirilmesinin sağlık alanında önemli bir yatırım ve çalışma olduğunu dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımızla el ele, değerli bakanımızın öncülüğünde, değerli milletvekillerimizin yürütmüş olduğu süreçler ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız” dedi.
Mahallelere yapılan küçük sağlık merkezlerinin şehir hastanesi ve üniversite hastanesinin hasta yoğunluğunun azaltılmasında önemli rol oynadığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Mahallelerimize kurduğumuz bu küçük tesisler, büyük tesislere gitmesini de önlemiş oluyor. Bu tesislerimizi yapmaya devam edeceğiz, seçim döneminde açıkladığımız projelerin yapım süreçlerini de takip ediyoruz. Melikgazi’de ne kadar sosyal tesis ihtiyacı varsa açılışlarını yaptık, Türkiye’de rekor hizmeti yapan belediyeyiz. Son 5 yıl içerisinde 100’e yakın sosyal tesis açtık, ülkemizde en çok okul, sağlık ocağı, park yapan belediyeyiz. Geldiğimiz noktada ihtiyaçların büyük bir kısmını karşıladık, önümüzdeki 5 yılda da ne kadar tesis ihtiyacımız varsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Hayırsever Nurettin Setenci de açılan tesisin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi ve çalışmalardan dolayı Melikgazi Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Google+ WhatsApp