Bakan Sayın Özhaseki Başakpınar Şehitler Camisi’nin Açılışına Katıldı

Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ziyaretinin ikinci gününde Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Programa Bakan Sayın Özhaseki’nin yanı sıra Vali Sayın Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Sivil Toplum Kuruluşlarının üyeleri katıldı.
 
Bakan Sayın Özhaseki programda Sivil Toplum Kuruluşlarına mensup üyeleriyle sohbet etti.
 
Bakan Sayın Özhaseki ve Vali Sayın Süleyman Kamçı daha sonra Talas ilçesine bağlı Başakpınar Mahallesi’nde yapılan Şehitler Camisi’nin açılışına katıldı.
 
Açılışa, Bakan Sayın Özhaseki ve Vali Sayın Süleyman Kamçı’nın yanın sıra Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bu güzel açılışa hepiniz hoş geldiniz. Aslında yolda gelirken şimdi Başakpınarlı hemşerilerimizle buluşacağız. Ne anlatayım diye kafamda hesap yaparak gelmiştim. Biraz Başakpınarımızdan, biraz Kayserimizden, biraz da Türkiye’nin son günler de içinde bulunduğu ortamdan da bahsetmeyi çok istiyordum. Ancak şu ortam buna çok müsait değildir. Bugün hiç unutamayacağımız bir açılış yapıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Başta belediye başkanlarımızdan ve hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Cenabı Allah keselerine bereket versin. Nice güzel hizmetlerde bir araya geliriz. Nasıl olsa hep birlikte oluyoruz, bu sohbeti sizinle beraber yaparız" diye konuştu.
 
Vali Sayın Süleyman Kamçı’da yapmış olduğu konuşmada, “ Başakpınar Şehitler Camisinin açılmasında emeği gecen hayırseverlere teşekkür ediyorum. Camiye özellikle “Şehitler Camisi” isminin verildiğinden dolayı da tebrik ediyorum diye konuştu.

Google+ WhatsApp