Başbakan Davutoğlu,kahramanmaraş´ta Stk Temsilcileriyle Buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mazlumların yanında olan yürüyüşlerine devam edeceklerini söyledi. Davutoğlu, Kahramanmaraş´ta sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle biraraya geldi. Terör örgütünün ya

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mazlumların yanında olan yürüyüşlerine devam edeceklerini söyledi.
Davutoğlu, Kahramanmaraş´ta sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle biraraya geldi.
Terör örgütünün yaptığı hain saldırı için misilleme demelerini asla ve asla kabul etmediklerini belirten Davutoğlu, "Kimse devletin meşru güvenlik güçleriyle teröristleri aynı zeminde göremez. ´Şurada teröristlere dönük bir operasyonda 3 terörist öldürüldü diye misilleme´ gibi bir mantığı kabul etmemiz mümkün değildir. Hain saldırıyı gerçekleştirenler mutlaka cezalandırılacaktır" dedi.
Tarihi bilenlerin ´Kapımızı da gönlümüzü de mazlumlara kapatmayız´ diyeceğini belirten Davutoğlu, "Mazlumların yanında yürüyüşümüze devam edeceğiz. Kim ne derse desin" diye konuştu.
Çözüm sürecini devam ettireceklerini belirten Davutoğlu, "Kimse Türkiye´yi çevredeki ülkelerin kaos kıskacına, girdabına sokamaz, sokmaya da cesaret edemeyecek. İç barışı temin edeceğiz, kamu düzenini teminat altına alacağız, çözüm sürecini de kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.
(ÖK-ÖK-Y)

26.10.2014 11:47:47 TSI

Google+ WhatsApp