Belediye Başkanı Memiş, Personeliyle Biraraya Geldi

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye personeliyle bir araya geldi. Bayburt Belediyesi Sosyal Etkinlikler Salonu´nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yardımcısı Nesumuttin Selçuk ve Bay-B

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye personeliyle bir araya geldi.
Bayburt Belediyesi Sosyal Etkinlikler Salonu´nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yardımcısı Nesumuttin Selçuk ve Bay-Bel-San Müdürü Hatem Serkan Taner de hazır bulundu.
"Bayburt´umuzu Hep Birlikte Güzelleştireceğiz"
Bayburt Belediye Başkanı Memiş Bayburt için bütün belediye çalışanlarının elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Bayburt´un gelişmesinde çalışanlara önemli görevler düştüğünü hatırlan Başkan Memiş, herkesin üzerine düşen görevi yaparak Bayburt´u ve belediyeyi hak ettiği konuma kavuşturacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı Mete Memiş şöyle devam etti:
"Biz görevimizde üzerimize düşeni yapmazsak bunun hesabını veremeyiz. Bu yüzden biz görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Çalışmalarımıza ivme kazandırıp Bayburt´umuzu en kısa sürede birlikte güzelleştireceğiz."
Personelin sorunlarını da dinleyip, not alan Belediye Başkanı Memiş, toplantısını belediye personeliyle istişarede bulunarak sürdürdü.
(YY-AA-Y)

22.10.2014 14:07:29 TSI

Google+ WhatsApp