Beydağlı Tekvandocular Fırtına Gibi Esti

Buca Belediyesi´nin düzenlediği Kulüplerarası Tekvando Dostluk Turnuvasına 13 sporcu ile katılan Beydağ Halk Eğitimi Merkezi´nin sporcuları tüm sıkletlerde dereceye girerek takım halinde 3.´lük kupas

Buca Belediyesi´nin düzenlediği Kulüplerarası Tekvando Dostluk Turnuvasına 13 sporcu ile katılan Beydağ Halk Eğitimi Merkezi´nin sporcuları tüm sıkletlerde dereceye girerek takım halinde 3.´lük kupasını da kazandı.
Pazar günü Buca Belediyesi Spor Salonu´nda yapılan turnuvaya 6 kulüpten 140 sporcu katıldı. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Yetişkinler kategorilerinde tüm sıkletlerde maçlar heyecanlı ve çekişmeli geçti.
Beydağlı tekvandocular 9 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak tüm sporcularıyla dereceye girmiş oldular. Takım halinde birinciliği Buca Belediyesi Tekvando takımı, ikinciliği Karabağlar Belediyesi kazanırken üçüncülük kupası da Beydağ HEM Tekvando takımının oldu. Beydağ Belediyesi´nin katkılarıyla katılım sağlanan turnuvada başarılı sonuçlar elde eden genç sporcular Ege Şampiyonasına yüksek motivasyonla hazırlanmaya başladı.
Genç sporcular ve aileleri katkılarında dolayı Beydağ Belediyesi´ne, Beydağ HEM Müdürlüğü´ne ve Antrenör Tuncay Yılmaz´a teşekkür ederek, katkıların devamını istediler.
(AG-KE)

21.10.2014 10:47:02 TSI

Google+ WhatsApp