Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig´de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakırspor´den, oynadığı 2 maçta başarılı performans gösteren stoperlerine büyük destek geldi. BAL´da oynadığı ligin ilk maçında, Yolspor ile berab

Bölgesel Amatör Lig´de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakırspor´den, oynadığı 2 maçta başarılı performans gösteren stoperlerine büyük destek geldi.
BAL´da oynadığı ligin ilk maçında, Yolspor ile beraber kalan 1968 Diyarbakırspor´un beraberlik golleri stoperlerinden gelmişti. 1968 Diyarbakırspor ikinci haftada ise deplasmanda oynadığı Patnos Gençlikspor maçını 5-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
1968 Diyarbakırspor´un, oynadığı iki maçta stoperlerin göstermiş olduğu performans göz doldurdu. Stoperlere ayrı bir önem veren 1968 Diyarbakırspor Teknik Direktörü Özcan Gökçeoğlu, file bekçisinin rahatlaması için stoperin daha iyi olması gerektiğini söyledi. Gökçeoğlu, "Takımdaki tüm futbolcularıma önem veriyorum. Stoperler biraz daha iyi çalışmak zorunda. Hatalar yapıldığında rakip affetmez. İyi bir kadro ile ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Başarılar elde etmemiz için imkanlarımız var" dedi.
(BE-YRT-SK-Y)

16.10.2014 13:59:45 TSI

Google+ WhatsApp